• Fonda a declarat că ea și colegele sale de distribuție Mary Steenburgen și Candice Bergen sunt susținătoare” ale acțiunii.
  • Înțelegem de ce sunt în grevă – afacerea este foarte diferită față de cum era înainte, este greu să ai un trai bun în această afacere în zilele noastre”, a spus Fonda.
  • Membrii Writers Guild of America au ieșit săptămâna trecută când le-au expirat contractele, într-o dispută legată de salarii.

Cunoscută pentru propriul activism, precum și pentru cariera sa de actriță de zeci de ani, Jane Fonda este cea mai recentă vedetă care își arată sprijinul pentru greva scenariștilor de la Hollywood, relatează Sky News. Membrii Writers Guild of America au ieșit săptămâna trecută când le-au expirat contractele, într-o dispută legată de salarii.

În timp ce vorbea pentru Sky News despre cel mai recent film al său Book Club: The Next Chapter, Fonda a declarat că ea și colegele sale de distribuție Mary Steenburgen și Candice Bergen sunt susținătoare” ale acțiunii. Înțelegem de ce sunt în grevă – afacerea este foarte diferită față de cum era înainte, este greu să ai un trai bun în această afacere în zilele noastre”, a spus Fonda.

Nu vorbim despre vedetele de top, de top, ci, știți, despre muncitorul obișnuit, iar cu serviciile de streaming și cu faptul că nu mai există drepturi reziduale, devine foarte complicat. Așa că, da, îi susținem pe scenariști și suntem foarte îngrijorați, totuși, în legătură cu oamenii din echipa de sub linie care s-ar putea să nu mai lucreze pentru o vreme, într-o perioadă în care chiriile cresc și inflația crește, așa că suntem îngrijorați de asta, dar suntem cu toții pentru scenariști.”

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Scenariștii noului film al lui Fonda – Bill Holderman și Erin Simms – au scris, de asemenea, primul film, The Book Club, care a devenit un succes de box-office atunci când a fost lansat în 2018. Fonda spune că recepția pe care a avut-o a fost foarte satisfăcătoare. A fost uimitor, a fost minunat, de aceea am vrut să facem un al doilea”.

The Next Chapter le vede pe cele patru femei zburând în Italia, dar cu multe dintre aceleași distribuții și echipe implicate, Bergen spune că combinația de vechi și nou a funcționat foarte bine. Iar italienii sunt grozavi, iar echipa noastră a fost minunată și am filmat la un studio legendar, Cinecitta, unde Fellini își făcuse filmele. Este foarte bogat să lucrezi în Italia”, a spus Fonda.

Citește și