• Leno așteaptă cu nerăbdare să petreacă Ziua Recunoștinței cu familia și prietenii săi și le dorește tuturor o sărbătoare minunată”, a anunțat luni spitalul.
  • Comediantul a părăsit The Tonight Show în 2014.
  • În 2015, el a lansat un program TV numit Jay Leno’s Garage, în care conduce mașini rare și de epocă împreună cu persoane celebre.

Comediantul american Jay Leno a fost externat din spital după ce a primit tratament pentru arsurile suferite într-un incendiu izbucnit în garajul său din California. Leno, în vârstă de 72 de ani, a petrecut 10 zile la un spital din Los Angeles după ce a suferit răni la nivelul feței, pieptului și mâinilor.

El va continua să primească îngrijiri de monitorizare și apreciază foarte mult toate urările de bine” pe care le-a primit, a precizat Centrul pentru arși Grossman. Medicul lui Leno s-a declarat mulțumit de progresele pacientului său.

Dr. Peter Grossman, un chirurg specializat în arsuri și chirurgie cosmetică, a declarat că este optimist că fostul prezentator al emisiunii Tonight Show se va recupera complet. De asemenea, spitalul a publicat o fotografie în care Leno zâmbește alături de personalul spitalului, cu leziuni vizibile la nivelul maxilarului, gâtului și mâinilor.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Leno a suferit arsuri grave și semnificative de gradul doi pe 12 noiembrie, în urma unei explozii declanșate în timp ce lucra sub o mașină de epocă în garajul său. El a fost supus la două operații de grefă de piele în timp ce se afla la centrul de arși, dar doctorul Grossman a declarat că Leno a rămas bine dispus, făcând chiar glume și împărțind odată prăjituri copiilor care erau, de asemenea, tratați la unitatea de arși.

Leno așteaptă cu nerăbdare să petreacă Ziua Recunoștinței cu familia și prietenii săi și le dorește tuturor o sărbătoare minunată”, a declarat luni spitalul.

Comediantul a părăsit The Tonight Show în 2014. În 2015, el a lansat un program TV numit Jay Leno’s Garage, în care conduce mașini rare și de epocă împreună cu persoane celebre.