• Jay Leno se va întoarce duminică pe scenă, la doar câteva zile după ce a fost externat din spital, după ce un incendiu terifiant de mașină l-a lăsat cu arsuri grave.
  • În timpul spitalizării sale, Jay a fost vizitat de Tim Allen, care a glumit că prietenul său este încă chipeș”.
  • El a glumit apoi: Fața lui arată grozav. Nu arăta chiar atât de bine la început. Va avea un look de George Clooney, veți fi surprinși”.

Jay Leno nu permite ca rănile suferite să îl împiedice să își vadă de viața de zi cu zi, după ce a suferit arsuri grave într-un incendiu de mașină. Comediantul și prezentatorul, în vârstă de 72 de ani, s-a rănit la față, la gât și la brațe în incendiul terifiant din garajul său auto din Los Angeles.

În urma incidentului, a fost spitalizat timp de 10 zile, deoarece a avut nevoie de grefe de piele”, precum și de alte intervenții chirurgicale pentru a se vindeca de arsurile de gradul trei.

Dar, în ciuda faptului că a fost externat de curând, Jay insistă că nu are de gând să își reprogrameze următorul său spectacol din Hermosa Beach, California. În schimb, el își va onora angajamentele din această duminică și va cânta la The Comedy & Magic Club. Vorbind cu Page Six din mașina sa, fostul prezentator al emisiunii Tonight Show și-a confirmat apariția înainte de a adăuga: Mă țin de cuvânt. Totul este în regulă.”

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Apoi a glumit că, în loc să doarmă, are nevoie de un grătar. Confirmarea vine după ce atât Jay, cât și medicul său au prezis că se va întoarce la muncă cât mai curând. Jay a declarat anterior pentru Mirror că este bine” și că are nevoie doar de o săptămână sau două pentru a se pune pe picioare”. Dr. Peter Grossman de la Centrul de Arși Grossman din Los Angeles, unde Jay a fost tratat, a mai spus: Pe măsură ce îl cunosc pe Jay, nu cred că vor mai trece luni. Cred că este genul de om care va merge mai departe”.

În timpul spitalizării sale, Jay a fost vizitat de Tim Allen, care a glumit că prietenul său este încă chipeș”. Tim a declarat pentru TMZ la ieșirea din spital: Este bine. Este minunat pentru că se simte mai bine.

I-am dat niște reviste de mașini, a făcut câteva glume, pentru că asta facem noi. Ne-am compătimit și ne-am conectat ca prieteni, este singurul lucru pe care îl poți face.” El a glumit apoi: Fața lui arată grozav. Nu arăta chiar atât de bine la început. Va avea un look de George Clooney, veți fi surprinși. Este chipeș și fericit, iar spitalul face o treabă grozavă având grijă de el.”