Jenna Ortega a cerut fanilor să nu strice păpușile inspirate de personajul său din „Wednesday”. Trendul a luat amploare pe TikTok

Jenna Ortega și-a implorat fanii să nu mai „strice” păpușile de pluș, după ce trendul de pe TikTok a lăsat exasperate magazinele universale, scrie The Independent.

Păpușile de pluș, care sunt îmbrăcate în uniforma ei de școală caracteristică și codițe negre, au atras atenția după ce a fost lansat cel mai recent trailer al seriei.

Spin-off-ul Familiei Addams se concentrează pe Wednesday Addams, o adolescentă cu abilități psihice care încearcă să rezolve un mister.

Serialul a doborât recorduri când a debutat în noiembrie 2022 și o urmărește pe Jenna Ortega interpretând personajul titular adus pentru prima dată de Lisa Loring în seria anilor 1960, iar mai târziu de Christina Ricci în lungmetrajul din 1991.

Actrița în vârstă de 23 de ani a fost forțată să intervină și i-a îndemnat pe fani să oprească comportamentul după ce păpușile de pluș au apărut pe TikTok fără păr.

Luna trecută, un nou teaser Netflix a promis că al doilea sezon al serialului va fi „mai mare și mai întortocheat”.

Netflix nu a confirmat o dată oficială de lansare, dar se preconizează că serialul va fi filmat în Irlanda – o schimbare față de locația sa inițială din România.

Vorbind despre noul serial, Ortega a declarat pentru Variety: „Am decis că vrem să ne aplecăm puțin mai mult în aspectul horror al serialului.”

Exit mobile version