• Jennifer Aniston renunţă la prietenii ei care refuză să se vaccineze.
  • Jennifer Aniston: „Tocmai am pierdut câteva persoane din grupul meu”
  • Jennifer Aniston: „Este o adevărată rușine!”

Actrița Jennifer Aniston a anunțat că a luat decizia dificilă de a nu se mai întâlni cu prietenii care refuză să se vaccineze împotriva noului coronavirus. Vedeta americană a dezvăluit că din acest motiv a pierdut câteva persoane din gașca ei aproapiată, scrie Elle.

„Există încă un grup mare de oameni care sunt anti-vaccinare sau pur și simplu nu țin cont de adevărurile factuale”, a spus Aniston pentru InStyle.

„Este o adevărată rușine! Tocmai am pierdut câteva persoane din grupul meu cu care mă întâlnesc săptămânal care au refuzat să se vaccineze sau care nu au vrut să spună (dacă s-au vaccinat sau nu, n.r.) și asta este regretabil. Cred că este obligația ta morala și profesională să informezi oamenii în legătură cu acest lucru, pentru că nu suntem cu toții informați în legătură cu statutul tău vaccinal sau testați anti-COVID-19 în fiecare zi”, a adăugat vedeta.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Comentariile actriței vin după ce CDC a anunțat că varianta Delta a coronavirusului este la fel de transmisibilă ca varicela și poate provoca forme grave de boală.

În același timp, persoanele vaccinate nu sunt total protejate și pot fi la rândul lor purtătoare importante de virus, fapt ce face necesară purtarea măștii în continuare de către toată lumea.