Jennifer Garner împărtășește un mesaj pe fondul zvonurilor despre divorțul lui Ben Affleck: „Și asta va trece”

Jennifer Garner a transmis joi un mesaj de speranță, postând un poem înălțător scris de Cleo Wade despre depășirea adversității și despre informațiile potrivit cărora fostul ei iubit, Ben Affleck, are probleme conjugale cu soția Jennifer Lopez, scrie Hello Magazine.

Actrița, în vârstă de 54 de ani, a postat poemul, intitulat „It Gets Better”, care îi asigură pe cititori că momentele grele sunt temporare.

„Nu vei avea blues pentru totdeauna”, începe poemul. „Pentru totdeauna/Este singurul lucru care durează pentru totdeauna”.

„Când cerul nopții cade peste tine/ Privește-o/ Privește întunericul și imensitatea albastrului ei/ Ține-ți ochii fixați pe ea/ Privește cum soarele se strecoară/ Vezi cum chiar și ea, marele cer mare/ Se schimbă odată cu/ Noua zi.” Poemul se încheie cu un memento reconfortant: „Și asta va trece.”

Jennifer a împărtășit poezia pe Instagram Stories, etichetând-o pe Cleo Wade și adăugând un emoji de inimă, dar s-a abținut să adauge vreun comentariu personal.

Acest mesaj de reziliență vine pe fondul zvonurilor care se învârt în jurul problemelor conjugale cu care se confruntă fostul ei soț Ben Affleck și actuala lui soție, Jennifer Lopez.

Exit mobile version