• Jennifer Lawrence și-a făcut un tatuaj asemănător unei cicatrici pe mână în timp ce filma The Hunger Games.
  • Ea a dezvăluit acum că acesta are o semnificație secretă, precum și că a fost desenat incorect.
  • Lawrence se va întoarce pe marile ecrane la sfârșitul acestui an în drama No Hard Feelings.

Jennifer Lawrence a dezvăluit semnificația secretă din spatele tatuajului „neobrăzat”, asemănător unei cicatrici, de pe mâna sa. Actrița a dezvăluit, de asemenea, că tatuajul pe care și l-a făcut în timp ce lucra la The Hunger Games a fost o greșeală.

Vorbind pentru British Vogue, Lawrence a spus că tatuajul de pe mâna ei este simbolul pentru apă, adăugând că și l-a făcut pentru a-și aminti să se hidrateze – dar a recunoscut, de asemenea, că a fost desenat greșit.

„Ar fi trebuit să caut pe Google înainte să mi-l tatuez pe corp pentru totdeauna. Știu că doi este înalt, iar în H2O – doi ar trebui să fie jos”, a declarat ea pentru publicație.

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI
FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA

Tânăra în vârstă de 32 de ani a adăugat: „Mi-am zis: „Ei bine, voi avea mereu nevoie să fiu hidratată, așa că cred că ar trebui să îmi fac H2O pe mână”.

Lawrence a declarat că s-a tatuat în timpul participării la The Hunger Games, alături de colegul ei Liam Hemsworth și, în ciuda eșecului tatuajului, păstrează un simț al umorului în legătură cu acesta.

„Eu numesc acest tatuaj o rebeliune diluată pentru că nu este ca un tatuaj adevărat. Are culoarea unei cicatrici, totul este natural, așa că este literalmente cel mai puțin rebel tatuaj pe care și l-ar putea face cineva vreodată.”

În ultimii ani, Lawrence a fost îngrijorată de faptul că se expune prea mult, dezvăluind în 2021 pentru Vanity Fair că simte că toată lumea s-a „săturat de ea”.

De asemenea, actrița a descris cum ultimele sale patru filme au fost dezamăgiri de box office sau de critică. Ea a spus: „Nu am fost niciodată în stare să fac asta: „Cred că toată lumea se săturase de mine. Eu mă săturasem de mine. Ajunsesem într-un punct în care nu mai puteam face nimic bine. Dacă mergeam pe covorul roșu, se spunea: „De ce nu a fugit?”… Cred că în cea mai mare parte a vieții mele am făcut pe plac oamenilor. Munca m-a făcut să simt că nimeni nu se poate supăra pe mine: Bine, am spus da, o facem. Nimeni nu e supărat’”. Lawrence se va întoarce pe marile ecrane la sfârșitul acestui an în drama No Hard Feelings.