• JLo a dezvăluit și lista de piese, inclusiv o piesă numită Dear Ben Pt II.
  • Numele pieselor sugerează că albumul va privi călătoria cântăreței în vârstă de 53 de ani până la locul unde se află acum.
  • Albumul urmează să fie lansat în 2023, deși Jennifer nu a oferit o perspectivă asupra datei exacte.

Jeniifer Lopez, care s-a căsătorit cu Ben Affleck la începutul acestui an, a intrat pe Instagram pentru a împărtăși vestea incredibilă și pentru a dezvălui numele noului album, „This Is Me… Now”, o refacere a albumului ei din 2002, „This Is Me… Then”.

Nu s-a mulțumit doar să împărtășească vestea, JLo a dezvăluit și lista de piese, inclusiv o piesă numită Dear Ben Pt II, o a doua parte a cântecului Dear Ben, care se afla pe albumul ei din 2002, de pe vremea când se întâlneau prima dată.

Jennifer Lopez și-a însoțit anunțul cu un videoclip care arăta coperta albumului său This Is Me… Then transformându-se în JLo din zilele noastre – iar fanii nu și-au putut stăpâni entuziasmul.

Recomandări

CINE AR CANDIDA PENTRU ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
CE FAC ELEVII ÎN SĂPTĂMÂNA VERDE
NE-A SALVAT VACCINUL?
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

„Un alt clasic pe drum”, a scris unul, în timp ce altul a comentat: „Te iubesc atunci și te iubesc acum. Întotdeauna”. Un al treilea a scris pur și simplu: „Iconic”. Numele pieselor sugerează că albumul va privi călătoria cântăreței în vârstă de 53 de ani până la locul unde se află acum, cu nume precum: „O, da: Not Going Anywhere” și „This Time Around”.

This Is Me… Now este primul album al cântăreței, mama a doi copii, de la Love din 2011, deși de atunci a lansat un album în limba spaniolă și mai multe CD-uri. Albumul urmează să fie lansat în 2023, deși Jennifer nu a oferit o perspectivă asupra datei exacte.