• Jennifer Lopez a declarat că preluarea numelui de familie al lui Ben Affleck este o „mișcare de putere”, în timp ce îi atacă pe critici.
  • Vedeta s-a destăinuit despre alegerea de a-și schimba numele de familie, în ciuda faptului că în lumea celebrităților este cunoscută în continuare sub numele de Lopez.
  • Cei doi s-au căsătorit la începutul acestui an, după ce anterior au fost logodiți la începutul anilor 2000, dar nu au mai apucat să meargă la altar.

Jennifer Lopez a declarat că preluarea numelui de familie al lui Ben Affleck este o „mișcare de putere”, în timp ce îi atacă pe critici. Vedeta s-a destăinuit despre alegerea de a-și schimba numele de familie, în ciuda faptului că în lumea celebrităților este cunoscută în continuare sub numele de Lopez.

Cei doi s-au căsătorit la începutul acestui an, după ce anterior au fost logodiți la începutul anilor 2000, dar nu au mai apucat să meargă la altar. Ei urmau să se căsătorească în 2004, dar au sfârșit prin a se despărți înainte de a avea alte căsătorii și copii.

Cu toate acestea, au reușit să se reconecteze aproape două decenii mai târziu și au avut două ceremonii de nuntă de amploare. Vorbind pentru Vogue, Jennifer a spus că a văzut ca pe o „mișcare de putere” faptul de a avea același nume de familie cu soțul ei.

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI

Ea a recunoscut faptul că va fi numită în continuare cu numele Jennifer Lopez și a spus: Oamenii îmi vor spune în continuare Jennifer Lopez. Dar numele meu legal va fi doamna Affleck, pentru că suntem uniți. Suntem soț și soție. Sunt mândră de asta. Nu cred că este o problemă. … Se simte ca și cum ar fi o mișcare de putere, înțelegi ce vreau să spun?”.

Jennifer a continuat spunând că înțelege de ce oamenii i-ar putea critica alegerea, dar crede că este romantic” să ia numele partenerului ei. Ea a spus: „Sunt foarte stăpână pe propria viață și pe propriul destin și mă simt împuternicită ca femeie și ca persoană. Înțeleg că oamenii au sentimente în legătură cu acest lucru și este în regulă și asta. Dar dacă vreți să știți ce simt eu în legătură cu asta, simt că este romantic. Pentru mine încă poartă tradiție și romantism, și poate că eu sunt doar genul acela de fată.”

Jennifer și Ben au dezvăluit recent că cei cinci copii ai lor au jucat un rol special în nunta lor. JLo a spus: Nu ne căsătoream doar unul cu celălalt, ci îi băgam pe acești copii într-o nouă familie. Ei au fost singurii oameni pe care i-am rugat să ne ia apărarea în petrecerea de nuntă. Spre marea noastră onoare și bucurie, fiecare dintre ei a făcut-o”.

Jennifer a spus că nimic nu mi s-a părut mai potrivit” când a vorbit despre căsătoria cu actualul ei soț.Ea a continuat: „Am știut că în sfârșit ne așezam la casa noastră într-un mod în care o poți face doar atunci când înțelegi pierderea și bucuria și când ești suficient de testat în luptă pentru a nu lua niciodată lucrurile importante ca fiind de la sine înțelese. Cu ani în urmă, nu aveam nici o idee că drumul care ne așteaptă va însemna să navigăm prin atâtea labirinturi și că ne va rezerva atâtea surprize, binecuvântări și plăceri. Totul a culminat în acest moment, unul dintre cele mai perfecte din viața noastră. Nu am fi putut fi mai fericiți.”