• Este a doua ceremonie pentru celebritățile de la Hollywood, după ce luna trecută au făcut o nuntă rapidă la o capelă din Las Vegas.
  • Cuplul american s-a întâlnit celebru la începutul anilor 2000.
  • Povestea lor de dragoste este una dintre cele mai cunoscute de la Hollywood și a fost reaprinsă la aproape 20 de ani după ce prima logodnă a fost anulată.

Jennifer Lopez a postat prima fotografie de la nunta sa din Georgia cu Ben Affleck. Cuplul s-a căsătorit sâmbăta trecută, în fața familiei și a prietenilor, la conacul Riceboro al soțului ei, la o lună după ce s-au căsătorit la o capelă de nuntă din Las Vegas, la un drive-through.

Cea mai recentă ceremonie, în afara orașului Savannah, a fost ceva mai elaborată, cu cântăreața și actrița Lopez, în vârstă de 53 de ani, într-o rochie Ralph Lauren, iar actorul și cineastul Affleck, în vârstă de 50 de ani, într-un smoching alb al aceluiași designer, pantaloni negri și un papion negru.

Revista Vogue a spus: Rochia de mireasă pe care a purtat-o în timpul ceremoniei a fost prima dintre cele trei rochii Ralph Lauren care au alcătuit linia de look-uri pentru seara.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Gemenii lui Lopez, Emme și Max, se pare că au fost prezenți – din relația ei anterioară cu cântărețul Marc Anthony, la fel ca și cei trei copii ai lui Affleck din căsătoria cu actrița Jennifer Garner – Violet, Seraphina și Samuel. toți cei cinci copii au purtat ținute Ralph Lauren, potrivit Vogue. Actorul și colaboratorul lui Affleck, Matt Damon, se pare că s-a aflat și el printre invitați. imaginea pe care J-Lo a împărtășit-o cu cei 220 de milioane de urmăritori ai săi este un prim-plan al feței sale prin voalul de mireasă, realizat de John Russo, cu rochia couture coadă de pește cu decolteu înalt, abia vizibilă.

Prima privire la look-ul meu de nuntă la OnTheJLo.com, a postat ea pe Twitter și Instagram. Vogue a postat, de asemenea, o imagine cu ea în rochia de mireasă.

Publicația a scris pe Instagram: Felicitări, @jlo și Ben Affleck! Cuplul și-a sărbătorit căsătoria sâmbăta trecută, 20 august, în fața familiei și a prietenilor, la casa lor din Riceboro, Georgia, în rezervația Hampton Island, în afara orașului Savannah.