• Este a doua ceremonie pentru celebritățile de la Hollywood, după ce luna trecută au făcut o nuntă rapidă la o capelă din Las Vegas.
  • Cuplul american s-a întâlnit celebru la începutul anilor 2000.
  • Povestea lor de dragoste este una dintre cele mai cunoscute de la Hollywood și a fost reaprinsă la aproape 20 de ani după ce prima logodnă a fost anulată.

Jennifer Lopez a postat prima fotografie de la nunta sa din Georgia cu Ben Affleck. Cuplul s-a căsătorit sâmbăta trecută, în fața familiei și a prietenilor, la conacul Riceboro al soțului ei, la o lună după ce s-au căsătorit la o capelă de nuntă din Las Vegas, la un drive-through.

Cea mai recentă ceremonie, în afara orașului Savannah, a fost ceva mai elaborată, cu cântăreața și actrița Lopez, în vârstă de 53 de ani, într-o rochie Ralph Lauren, iar actorul și cineastul Affleck, în vârstă de 50 de ani, într-un smoching alb al aceluiași designer, pantaloni negri și un papion negru.

Revista Vogue a spus: Rochia de mireasă pe care a purtat-o în timpul ceremoniei a fost prima dintre cele trei rochii Ralph Lauren care au alcătuit linia de look-uri pentru seara.

Recomandări

IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS
EU SUNT MIC, NU FAC NIMIC

Gemenii lui Lopez, Emme și Max, se pare că au fost prezenți – din relația ei anterioară cu cântărețul Marc Anthony, la fel ca și cei trei copii ai lui Affleck din căsătoria cu actrița Jennifer Garner – Violet, Seraphina și Samuel. toți cei cinci copii au purtat ținute Ralph Lauren, potrivit Vogue. Actorul și colaboratorul lui Affleck, Matt Damon, se pare că s-a aflat și el printre invitați. imaginea pe care J-Lo a împărtășit-o cu cei 220 de milioane de urmăritori ai săi este un prim-plan al feței sale prin voalul de mireasă, realizat de John Russo, cu rochia couture coadă de pește cu decolteu înalt, abia vizibilă.

Prima privire la look-ul meu de nuntă la OnTheJLo.com, a postat ea pe Twitter și Instagram. Vogue a postat, de asemenea, o imagine cu ea în rochia de mireasă.

Publicația a scris pe Instagram: Felicitări, @jlo și Ben Affleck! Cuplul și-a sărbătorit căsătoria sâmbăta trecută, 20 august, în fața familiei și a prietenilor, la casa lor din Riceboro, Georgia, în rezervația Hampton Island, în afara orașului Savannah.