• Superstarul american Jennifer Lopez a dezvăluit că s-a mutat în noua ei casă împreună cu soțul ei Ben Affleck și copiii lor. 
  • Ea a spus că să-și revadă familia sub același acoperiș a fost un „vis devenit realitate”.
  • În octombrie anul trecut, cuplul a fost văzut căutând o nouă casă în Los Angeles.

Superstarul american Jennifer Lopez a dezvăluit că s-a mutat în noua ei casă împreună cu soțul ei Ben Affleck și copiii lor. Ea a spus că să-și revadă familia sub același acoperiș a fost un „vis devenit realitate”.

După cele două nunți din 2022, cuplul face un pas mai departe. Jennifer Lopez a spus pentru The Today Show: „Ne-am mutat împreună. Copiii s-au mutat împreună”, a dezvăluit ea. 

În octombrie anul trecut, cuplul a fost văzut căutând o nouă casă în Los Angeles. „A fost o tranziție emoțională, dar, în același timp, toate visele devin realitate. Și a fost doar un an fenomenal. Cel mai bun an al meu de când s-au născut copiii mei”, continuă cântăreața.

Recomandări

LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS

Jennifer Lopez este mama gemenilor Max și Emma (14 ani), născută din dragostea ei cu fostul ei soț Marc Anthony. La rândul său, Ben Affleck are trei copii: Violet (17), Seraphina (14) și Samuel (10), pe care îi împarte cu fosta sa soție Jennifer Garner.

Invitat să se alăture lui JLo, actorul Josh Duhamel, alături de care a promovat filmul „Shotgun Wedding”, nu a ezitat să-l complimenteze pe Ben Affleck, numindu-l „talentat”. Jennifer Lopez a fost de acord: „Este drăguț. Este un vorbitor dulce” , adaugă ea.

Ben Affleck a avut recent o schimbare de orientare pe rețelele de socializare când a încercat să vândă gogoși pentru lanțul de fast-food Dunkin’ Donuts. Soția sa a fost foarte susținătoare a acestui pas.