• Superstarul american Jennifer Lopez a dezvăluit că s-a mutat în noua ei casă împreună cu soțul ei Ben Affleck și copiii lor. 
  • Ea a spus că să-și revadă familia sub același acoperiș a fost un „vis devenit realitate”.
  • În octombrie anul trecut, cuplul a fost văzut căutând o nouă casă în Los Angeles.

Superstarul american Jennifer Lopez a dezvăluit că s-a mutat în noua ei casă împreună cu soțul ei Ben Affleck și copiii lor. Ea a spus că să-și revadă familia sub același acoperiș a fost un „vis devenit realitate”.

După cele două nunți din 2022, cuplul face un pas mai departe. Jennifer Lopez a spus pentru The Today Show: „Ne-am mutat împreună. Copiii s-au mutat împreună”, a dezvăluit ea. 

În octombrie anul trecut, cuplul a fost văzut căutând o nouă casă în Los Angeles. „A fost o tranziție emoțională, dar, în același timp, toate visele devin realitate. Și a fost doar un an fenomenal. Cel mai bun an al meu de când s-au născut copiii mei”, continuă cântăreața.

Recomandări

CE FACEM CU POLUAREA?
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
RĂMÂNE TRUMP FĂRĂ IMUNITATE?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Jennifer Lopez este mama gemenilor Max și Emma (14 ani), născută din dragostea ei cu fostul ei soț Marc Anthony. La rândul său, Ben Affleck are trei copii: Violet (17), Seraphina (14) și Samuel (10), pe care îi împarte cu fosta sa soție Jennifer Garner.

Invitat să se alăture lui JLo, actorul Josh Duhamel, alături de care a promovat filmul „Shotgun Wedding”, nu a ezitat să-l complimenteze pe Ben Affleck, numindu-l „talentat”. Jennifer Lopez a fost de acord: „Este drăguț. Este un vorbitor dulce” , adaugă ea.

Ben Affleck a avut recent o schimbare de orientare pe rețelele de socializare când a încercat să vândă gogoși pentru lanțul de fast-food Dunkin’ Donuts. Soția sa a fost foarte susținătoare a acestui pas.