Jennifer Lopez s-a mutat într-o casă nouă cu Ben Affleck și copiii lor

Ben Affleck and Jennifer Lopez 'The Last Duel' premiere, 78th Venice International Film Festival, Italy - 10 Sep 2021,Image: 631497740, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia

Superstarul american Jennifer Lopez a dezvăluit că s-a mutat în noua ei casă împreună cu soțul ei Ben Affleck și copiii lor. Ea a spus că să-și revadă familia sub același acoperiș a fost un „vis devenit realitate”.

După cele două nunți din 2022, cuplul face un pas mai departe. Jennifer Lopez a spus pentru The Today Show: „Ne-am mutat împreună. Copiii s-au mutat împreună”, a dezvăluit ea. 

În octombrie anul trecut, cuplul a fost văzut căutând o nouă casă în Los Angeles. „A fost o tranziție emoțională, dar, în același timp, toate visele devin realitate. Și a fost doar un an fenomenal. Cel mai bun an al meu de când s-au născut copiii mei”, continuă cântăreața.

Jennifer Lopez este mama gemenilor Max și Emma (14 ani), născută din dragostea ei cu fostul ei soț Marc Anthony. La rândul său, Ben Affleck are trei copii: Violet (17), Seraphina (14) și Samuel (10), pe care îi împarte cu fosta sa soție Jennifer Garner.

Invitat să se alăture lui JLo, actorul Josh Duhamel, alături de care a promovat filmul „Shotgun Wedding”, nu a ezitat să-l complimenteze pe Ben Affleck, numindu-l „talentat”. Jennifer Lopez a fost de acord: „Este drăguț. Este un vorbitor dulce” , adaugă ea.

Ben Affleck a avut recent o schimbare de orientare pe rețelele de socializare când a încercat să vândă gogoși pentru lanțul de fast-food Dunkin’ Donuts. Soția sa a fost foarte susținătoare a acestui pas. 

Exit mobile version