• Jennifer Lopez și soțul ei, Ben Affleck, au fost surprinși de camerele de luat vederi ciondănindu-se la gala premiilor Grammy, duminică seară.
  • Lopez, în vârstă de 53 de ani, poate fi văzută cum îi spune lui Affleck să „pară motivat” .
  • Ben Affleck a fost în centrul atenției pe rețelele de socializare după ce imaginile de la gala Grammy Awards 2023 au devenit virale.

Jennifer Lopez i-a cerut soțului ei iubit, Ben Affleck, în timpul galei Premiilor Grammy de duminică noaptea, să pară mai prietenos și mai motivat. Dialogul dintre cei doi a fost surprins de camere, scrie Daily Mail.

https://www.dailymail.co.uk/embed/video/2871705.html

„Oprește-te. Trebuie să pari mai prietenos. Să pari mai motivat” , i-a spus J Lo. „Aș putea..,” , i-a răspuns Ben Affleck.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Reacțiile lui Ben Affleck au stârnit răsete în mediul online și a fost subiectul multor glume postate în social media. https://www.dailymail.co.uk/news/article-11720149/Stop-look-friendly-look-motivated-JLo-really-said-Ben-Affleck-Grammys.html#v-6825481277107359287

„Ben Affleck este modul în care arată orice bărbat târât la o petrecere pentru copii în cuplu”, a glumit un utilizator Twitter, în timp ce un altul a spus: „Ben Affleck arată ca și cum ar fi fost târât la o seară a fetelor și i s-a spus să nu-și atingă telefonul”. „Ben Affleck, clipește dacă ești bine #Grammys” , a scris cineva, în timp ce un alt glumeț online a făcut referire la recenta campanie Dunkin’ a lui Affleck.

Discuția vine după ce, pe 18 ianuarie, la premiera filmului „Shotgun Wedding” , Ben Affleck și Jennifer Lopez au fost văzuți în timpul unei discuții mai aprinse.

A doua zi după gală, Jennifer Lopez a postat pe Instagram o fotografie în care se află alături de soțul ei.