• Sincer, am simțit că o să mor. Asta m-a trimis într-o spirală pentru următorii 18 ani în care nu am putut să fac lucrurile cum trebuie”, a declarat Jennifer Lopez.
  • Cei doi trebuiau să se căsătorească în septembrie 2003, după ce s-au logodit în luna noiembrie a anului precedent.
  • În ianuarie 2004, vedetele au decis să meargă pe drumuri separate.

Jennifer Lopez a vorbit despre călătoria ei de la o inimă frântă la dragostea adevărată” cu Ben Affleck, spunând că povestea lor de dragoste fulminantă este cel mai never-hoppen-in-Hollywood ending”.

Vorbind cu Zane Lowe la Apple Music, Lopez, în vârstă de 53 de ani, a spus că despărțirea de Affleck în 2004 a fost „cea mai dureroasă” din viața ei. Cei doi trebuiau să se căsătorească în septembrie 2003, după ce s-au logodit în luna noiembrie a anului precedent, dar în ianuarie 2004, vedetele au decis să meargă pe drumuri separate.

Apoi, anul trecut, după ce s-au despărțit de partenerii respectivi, actorul-regizor, în vârstă de 50 de ani, și cântăreața au confirmat că sunt din nou împreună, căsătorindu-se în cele din urmă în luna iulie.

Recomandări

CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
CÂT DE SUSTENABILĂ E AFACEREA TA?
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
UPT SCHIMBĂ EDUCAȚIA PRIN TEHNOLOGIE

A doua lor nuntă a avut loc în incinta conacului lui Affleck, în valoare de 8,9 milioane de dolari, în statul american Georgia, iar fotografiile aeriene obținute de MailOnline arată cuplul mergând pe un covor alb și îmbrățișându-se la un altar alb ca zăpada.

Vorbind despre planurile inițiale de a se căsători, vedeta a declarat pentru Lowe: Odată ce am anulat acea nuntă acum 20 de ani, a fost cea mai mare durere din viața mea. Sincer, am simțit că o să mor. Asta m-a trimis într-o spirală pentru următorii 18 ani în care nu am putut să fac lucrurile cum trebuie. Dar acum, 20 de ani mai târziu, are un final fericit. Are cel mai nefericit final care nu s-ar întâmpla niciodată la Hollywood. Asta nu s-ar întâmpla niciodată. Nu vom scrie așa ceva pentru că nimeni nu ar crede asta'”.

La scurt timp după despărțirea lor, Lopez și-a amintit că nu a putut interpreta melodiile create pe albumul său din 2002 This I Me… atunci. După ce a înregistrat albumul pentru a surprinde dragostea lor, ea a spus că a fost atât de dureros” să încerce să interpreteze piesele. Ea a continuat: Este amuzant pentru că atunci când eu și Ben ne-am împăcat, el a spus: Nu ai cântat niciodată cântecele. Nu ai făcut niciodată asta. Niciodată nu ai făcut asta’.

Eu am spus: Ai dreptate. A fost dureros. A fost o parte din mine atunci pe care a trebuit să o pun deoparte pentru a merge mai departe și a supraviețui”.