• Notele din registrul de apeluri la 911 spun că trunchiul lui Renner a fost zdrobit și partea dreaptă a pieptului s-a prăbușit după ce a fost călcat de plugul de zăpadă de 14.330 de kilograme.
  • El a putut fi auzit cum avea probleme de respirație înainte de a fi transportat cu avionul la un spital din apropiere.
  • Renner a fost grav rănit dumină dimineața după ce a fost călcat de plugul său de zăpadă.

Un apel de urgență la 911, efectuat după ce Jeremy Renner a fost călcat de un plug de zăpadă de șapte tone în ziua de Anul Nou, indică faptul că partea dreaptă a pieptului actorului s-a prăbușit, iar partea superioară a trunchiului său a fost zdrobită.

Registrul de urgență, obținut de TMZ, include note de la accident care spun că Renner putea fi auzit gemând pe fundalul apelului și că avea o hemoragie puternică la cap și alte răni.

Se pare că rănile suferite la nivelul pieptului și al trunchiului îi îngreunau respirația starului Marvel înainte de a fi transportat pe calea aerului la un spital din apropiere de locul accidentului, duminică dimineață, în jurul orei 10.00, în apropierea casei sale din zona Reno.

Recomandări

P.E. LUPTĂ CONTRA TRAFICULUI DE FIINȚE UMANE
PRAFUL SAHARIAN ACOPERĂ GRECIA
OPTIMUS VA FI UN ROBOT „SENSIBIL”
LE FACEM FAȚĂ?
CARE-I SOARTA PENTRU TESLA?
CE ALEGE ZUCKERBERG ÎN MODĂ

Marți, Renner a împărtășit o fotografie cu el însuși pe patul de spital, cu vânătăi vizibile pe față, și le-a mulțumit binevoitorilor pentru cuvintele lor bune, în prima sa postare pe rețelele de socializare de la accident.

Vă mulțumesc tuturor pentru cuvintele voastre frumoase. Sunt prea răvășit acum ca să mai scriu. Dar vă trimit iubire tuturor, a spus el în legendă la fotografie.

Actorul, care a rămas în stare critică în urma accidentului, a suferit două intervenții chirurgicale care au presupus plasarea unor ace de metal în jurul piciorului său. Începând de marți, el era treaz și vorbea. Actorul a ajutat un membru al familiei cu un vehicul personal care era blocat în zăpadă, a declarat șeriful districtului Washoe, Darin Balaam, în timpul unei conferințe de presă marți după-amiază.

El a folosit plugul de zăpadă de 14.330 de kilograme pentru a-l ajuta pe membrul familiei înainte de a coborî pentru a vorbi cu acesta. În timpul conversației, s-a observat că PistenBully [plugul de zăpadă] începea să se rostogolească”, a spus Balaam.

În acel moment, Renner, în vârstă de 51 de ani, a încercat să se întoarcă în mașină și a fost călcat.

Șeriful a adăugat că poliția nu bănuiește că ar fi vorba de o crimă și nici nu suspectează că Renner era în vreun fel sub influența băuturilor alcoolice în acel moment. El a precizat că vecinii au ieșit cu prosoape și i-au acordat primul ajutor, deși niciunul nu era medic.