• Actorul, care interpretează rolul lui Hawkeye în filmele cu supereroi Marvel, și-a rupt peste 30 de oase după ce a fost prins sub un plug de zăpadă.
  • Rennervations arată pasiunea lui Renner de a dărui comunităților din întreaga lume prin reimaginarea unor vehicule.
  • Actorul și-a ținut fanii la curent cu procesul de recuperare și le-a mulțumit anterior celor care i-au trimis mesaje de susținere.

Jeremy Renner a împărtășit cu fanii o imagine din noul său serial Rennervations, despre care spune că va fi difuzat imediat ce mă voi pune pe picioare”, după ce și-a rupt peste 30 de oase într-un accident cu plugul de zăpadă.

Starul, care interpretează rolul lui Hawkeye în filmele cu supereroi Marvel, a împărtășit o fotografie din viitorul show Disney+, în timp ce își continuă recuperarea. Un serial original în patru părți, Rennervations arată pasiunea lui Renner de a dărui comunităților din întreaga lume prin reimaginarea unor vehicule unice construite special pentru a răspunde nevoilor comunităților.

El a scris pe Instagram: Suntem foarte încântați să împărtășim cu voi toți serialul #rennervation pe @disneyplus, care va fi difuzat foarte curând! De îndată ce mă voi pune pe picioare, vom veni la VOI, pe tot globul… Sper că sunteți pregătiți!”

Recomandări

LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS

Disney a adăugat: Jeremy este un pasionat al construcțiilor și a investit foarte mult în cultura foarte creativă a constructorilor care există pe tot globul și speră să schimbe vieți cu aceste abilități și să-i inspire și pe alții să facă același lucru.”

Actorul de 52 de ani și-a rupt mai mult de 30 de oase când a fost aspirat sub șenilele plugului de șase tone în ziua de Anul Nou, în timp ce încerca să intre în cabină pentru a opri mișcarea acestuia în timp ce se îndrepta spre nepotul său Alexander Fries. Renner a suferit răni la trunchi, față, extremități și cap”.

Actorul și-a ținut fanii la curent cu procesul de recuperare și le-a mulțumit anterior celor care i-au trimis mesaje de susținere. El a spus că oasele sale rupte vor deveni mai puternice, la fel cum se adâncește dragostea și legătura cu familia și prietenii”.