• CNN a dezvăluit conținutul raportului întocmit după accidentul care aproape că l-a costat viața pe Jeremy Renner pe 1 ianuarie.
  • Starul din Avengers a fost prins sub roțile plugului său de zăpadă în momentul în care se pregătea să dea peste nepotul său.
  • Deși nu poate fi exclusă o problemă mecanică, actorul nu a avut timp să acționeze frâna de mână a vehiculului, care cântărea aproape 7 tone.

Jeremy Renner era să-și piardă viața în încercarea de a salva viața unui membru al familiei. CNN a dezvăluit miercuri conținutul unui raport întocmit de poliția din Washoe, în Montana, în urma accidentului care a avut loc pe 1 ianuarie pe proprietatea actorului american.

Supereroul Avengers a fost operat de urgență și a părăsit spitalul în urmă cu câteva zile cu nu mai puțin de 30 de oase rupte.

A doua zi după Revelion, Jeremy Renner s-a urcat la volanul unui plug de zăpadă, pe care îl deține, pentru a-și ajuta nepotul să-și curețe camionul.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT
DAVID PECKER ÎȘI REIA ACUZAȚIILE ÎMPOTRIVA LUI TRUMP

„Plugul de zăpadă a început să alunece, făcându-l pe Renner să iasă din vehicul fără să acționeze frâna de urgență” , se arată în raport. Odată ieșit afară, și-a dat seama că mașina se îndrepta direct spre nepotul său. De teamă că îl va lovi pe nepotul său, a decis să oprească sau să devieze plugul de zăpadă.”

Cavitatea toracică i-a fost sfărâmată de impact

Chiar dacă plugul de zăpadă ar fi avut probleme mecanice, inspecția efectuată pare să arate că, dacă frâna de mână ar fi fost acționată, utilajul nu ar fi continuat să înainteze” , se arată în raport. Când Jeremy Renner a încercat să o oprească, a fost măturat sub vehicul și s-a răsturnat”.

CNN dezvăluie, de asemenea, conținutul apelului de urgență, efectuat imediat după accident, în care se arată că Jeremy Renner mu putea să respire, partea dreaptă a cutiei toracice fiindu-i complet zdrobită de roțile vehiculului care cântărea nu mai puțin de 7 tone. Nepotul său și alți martori au intervenit pentru a-l ajuta să rămână conștient până la sosirea medicilor.

Jeremy Renner, care a împlinit 53 de ani pe 7 ianuarie pe patul de spital, a intrat în atenția publicului datorită rolului său șocant din filmul Demersuri al lui Kathryn Bigelow, care i-a adus o nominalizare la Oscarul pentru cel mai bun actor în 2010. A fost revăzut apoi în saga Mission: Impossible și Jason Bourne.

Din 2011, joacă rolul lui Hawkeye, unul dintre supereroii din saga Avengers din franciza Marvel. În prezent, joacă în The Mayor of Kingstown, un serial polițist difuzat de Paramount+.