Jeremy Renner împărtășește imaginea noului spectacol care va fi lansat „imediat ce se va pune pe picioare”

Jeremy Renner a împărtășit cu fanii o imagine din noul său serial Rennervations, despre care spune că va fi difuzat imediat ce mă voi pune pe picioare”, după ce și-a rupt peste 30 de oase într-un accident cu plugul de zăpadă.

Starul, care interpretează rolul lui Hawkeye în filmele cu supereroi Marvel, a împărtășit o fotografie din viitorul show Disney+, în timp ce își continuă recuperarea. Un serial original în patru părți, Rennervations arată pasiunea lui Renner de a dărui comunităților din întreaga lume prin reimaginarea unor vehicule unice construite special pentru a răspunde nevoilor comunităților.

El a scris pe Instagram: Suntem foarte încântați să împărtășim cu voi toți serialul #rennervation pe @disneyplus, care va fi difuzat foarte curând! De îndată ce mă voi pune pe picioare, vom veni la VOI, pe tot globul… Sper că sunteți pregătiți!”

Disney a adăugat: Jeremy este un pasionat al construcțiilor și a investit foarte mult în cultura foarte creativă a constructorilor care există pe tot globul și speră să schimbe vieți cu aceste abilități și să-i inspire și pe alții să facă același lucru.”

Actorul de 52 de ani și-a rupt mai mult de 30 de oase când a fost aspirat sub șenilele plugului de șase tone în ziua de Anul Nou, în timp ce încerca să intre în cabină pentru a opri mișcarea acestuia în timp ce se îndrepta spre nepotul său Alexander Fries. Renner a suferit răni la trunchi, față, extremități și cap”.

Actorul și-a ținut fanii la curent cu procesul de recuperare și le-a mulțumit anterior celor care i-au trimis mesaje de susținere. El a spus că oasele sale rupte vor deveni mai puternice, la fel cum se adâncește dragostea și legătura cu familia și prietenii”.

Exit mobile version