Jessie J îți arată ecografia cu bebelușul ei: „Abia aștept să te cunosc”

Duminică, Jessie J, în vârstă de 34 de ani, a împărtășit pe Instagram o ecografie a băiețelului ei, alături de o descriere emoționantă dedicată acestuia, scrie People.

„Îți mulțumesc că ai venit la mine” , a început postarea. „Îți mulțumesc că ai avut încredere în mine că trupul meu te poate ține în siguranță. Îți mulțumesc pentru că mi-ai făcut cadou cea mai specială experiență trăită până acum și pentru cel mai important rol pe care îl voi juca vreodată în întreaga mea viață.” 

„Te iubesc și vreau să fiu cea mai bună versiune a mea pentru tine” , a adăugat ea într-un instantaneu scris cu vopsea neagră pe un perete alb.

Cântăreața piesei „Price Tag” a continuat apoi postarea cu laude la adresa iubitului ei, baschetbalistul Chanan Safir Colman, în vârstă de 39 de ani.

Jessie și-a anunțat sarcina în luna ianuarie cu un videoclip pe Instagram pe melodia ei „Sunflower”. În postarea sa de Ziua Mamei, ea a făcut aluzie la avortul spontan prin care a trecut anul trecut și la modul în care Ziua Mamei s-a schimbat pentru ea, acum că își așteaptă fiul.

Citește și:

Exit mobile version