• People a adunat fotografii cu celebrii actori din serialul Friends și copiii acestora.
  • De la Coco la Marina, faceți cunoștință cu următoarea generație de clienți ai Central Perk.
  • Mulți dintre ei au trecut de vârstă copilăriei și sunt cei mai mari susținători ai părinților.

People a adunat fotografii cu celebrii actori din serialul Friends și copiii acestora. De la Coco la Marina, faceți cunoștință cu următoarea generație de clienți ai Central Perk.

Fiica lui Courteney Cox, Coco

foto-People

Cox, care a interpretat-o pe Monica Geller în serialul de succes, are împreună cu fostul soț, David Arquette, o fiica pe nume Coco, în vârstă de 18 ani. Fiica lui Cox este mereu aprope de mama ei, pentru a a o susține. Fie că sunt la premiera noului film al actriței, Scream VI, fie că sărbătoresc prezența ei pe Hollywood Walk of Fame, Coco este mereu prezentă.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Coco este fina lui Jennifer Aniston

Foto-People

Deși Aniston, cunoscută pentru rolul lui Rachel Green, nu are copii, ea este nașa fiicei prietenei sale, Coco.

Fiica lui Matt LeBlanc, Marina

Foto-People

LeBlanc, care l-a interpretat pe Joey Tribbiani, are o fiică de 19 ani, Marina Pearl, cu fosta soție, Melissa McKnight. El a declarat într-un interviu din 2016 că este implicat și în viața celor doi copii ai lui McKnight, Tyler, 32 de ani, și Jacquelyn, 28 de ani.

Deși LeBlanc își ține fiica în mare parte departe de lumina reflectoarelor, în 2016, el a declarat pentru People că cele mai mari interese ale Marinei, pe atunci în vârstă de 12 ani, erau „caii și Rihanna”. El a adăugat: „Așa că asta e ceea ce mă pasionează și pe mine”.

Fiul Lisei Kudrow, Julian

Foto-People

Fiul lui Kudrow, Julian, a fost și colegul ei de platou pe partea tehnică. Ea a interpretat personajul Phoebe Buffay în sezonul 4 al serialului.

Kudrow a spus că fiul ei de 24 de ani a susținut-o la înregistrarea serialului Friends: The Reunion.

Julian a fost prezent la reuniunea serialului cu un mesaj emoționat pentru mama lui: „Pot să spun că sunt foarte mândru de tine?”

Cleo, fiica lui David Schwimmer

Foto-People

În 2011, Schwimmer (care l-a interpretat pe Ross Geller) și soția sa de atunci, Zoë Buckman, au adus-o pe lume pe fiica lor Cleo.

„Cu fiica mea este vorba mai mult despre spațiul personal și despre a-i da încredere să vorbească și să se exprime dacă ceva ce întâlnește o face să se simtă inconfortabil, punct”, a spus Schwimmer.

Fiicele lui Maggie Wheeler, Gemma și Juno

Foto- People

Wheeler, care a jucat memorabilul rolul al lui Janice în sitcom, este mamă a doi copii. Ea are două fiice, Juno și Gemma cu soțul ei, Daniel Wheeler.

Fiica ei, Gemma, a devenit virală pe TikTok în 2020 pentru că a folosit replica emblematică a mamei sale din serial. De atunci, Wheeler a apărut în câteva videoclipuri ale fiicei sale.

Citește și: