• Survivor adaugă câteva abilități noi Force și modalități de a folosi sabia laser.
  • „Vremurile întunecate se apropie, în timp ce Cal Kestis caută un refugiu sigur departe de îndemâna Imperiului”, conform descrierii trailerului.
  • Trailerul în sine este încă destul de vag despre cum va arăta povestea.

EA a lansat luni un nou trailer pentru Star Wars Jedi: Survivor, care oferă câteva indicii despre povestea jocului și o previzualizare a unora dintre acțiunile la care vă puteți aștepta de la lansarea finală.

Survivor, continuarea filmului Star Wars Jedi: Fallen Order din 2019, îl are din nou pe Jedi Cal Kestis ca actor principal și are loc la cinci ani după evenimentele din jocul anterior. „Vremurile întunecate se apropie, în timp ce Cal Kestis caută un refugiu sigur departe de îndemâna Imperiului”, conform descrierii trailerului.

„Urmăriți lupta din ce în ce mai disperată a lui Cal și a echipajului său, pe măsură ce galaxia coboară și mai mult în întuneric.” Trailerul în sine este încă destul de vag despre cum va arăta povestea moment cu moment, dar mulți dintre aliații lui Cal din Fallen Order revin pentru Survivor.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Survivor este dezvoltat de Respawn Entertainment de la EA, care a făcut și Fallen Order. Survivor adaugă câteva abilități noi Force și modalități de a folosi sabia laser, ceea ce ar trebui să facă lupta și mai distractivă decât a fost în primul joc. Într-un moment, Cal folosește Forța pentru a plasa o minge într-un anumit loc, astfel încât să apară o punte.

Citește și: