• Cearta dintre Chris Rock și Will Smith a apărut cu mult timp înainte ca starul din „Regele Richard” să lovească la gala Oscarurilor din 2022.
  • Actorul Will Smith l-a lovit pe Chris Rock în direct pe scenă, după ce a făcut o glumă despre soția acestuia.
  • Jim Carrey a reacționat cu privire la gestul făcut de Will Smith, spunând că este dezgustat de ovațiile în picioare.

Încă o celebritate vorbește în numele lui Chris Rock după incidentul de la Oscaruri în care Will Smith l-a pălmuit pe comediant după ce Rock a făcut o glumă despre soția sa, Jada Pinkett Smith. Este vorba de Jim Carrey. După ce Chris Rock a decis să nu depună plângere împotriva lui Smith și după ce acesta și-a cerut scuze public, oamenii sunt încă au opinii, mai ales că Will Smith a câștigat premiul pentru cel mai bun actor în aceeași seară. Deși acest lucru în sine a fost oarecum controversat, o serie de persoane cunoscute au considerat că reacția a fost și mai controversată.

Jim Carrey și-a spus părerea în această privință, declarând pentru Gayle King de la CBS: „Am fost dezgustat. Mi-a fost scârbă de ovațiile în picioare. Hollywood-ul este pur și simplu lipsit de coloană vertebrală în masă și chiar am simțit că acesta este un indiciu foarte clar că nu mai suntem clubul cool”.

El a continuat să spună: „Plesneala a venit de nicăieri pentru că Will are ceva în el care este frustrat. Îi doresc tot ce e mai bun. Nu am nimic împotriva lui Will Smith. A făcut lucruri mărețe, dar acela nu a fost un moment bun. A aruncat o umbră asupra momentului strălucitor al tuturor aseară… A fost un moment egoist”.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
EMMA STONE ÎȘI DEZVĂLUIE NUMELE REAL
CE FACEM CU POLUAREA?
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ

În plus, Carrey a spus: „Această insultă va dura foarte mult timp. Dacă vreți să țipați din public și să vă arătați dezaprobarea sau să spuneți ceva pe Twitter [este în regulă]. Dar nu ai dreptul să urci pe scenă și să lovești pe cineva în față pentru că a spus niște cuvinte”.

De asemenea, el a menționat că, în opinia sa, Chris Rock nu a depus plângere pentru că nu a vrut să se încurce, nu pentru că Smith nu merita repercusiuni. El susține că Smith ar fi trebuit să fie escortat în afara ceremoniei de decernare a premiilor Oscar după ce l-a pălmuit pe Rock.