Jim Carrey critică Hollywood-ul pentru ovația în picioare a lui Will Smith

Jim Carrey

Încă o celebritate vorbește în numele lui Chris Rock după incidentul de la Oscaruri în care Will Smith l-a pălmuit pe comediant după ce Rock a făcut o glumă despre soția sa, Jada Pinkett Smith. Este vorba de Jim Carrey. După ce Chris Rock a decis să nu depună plângere împotriva lui Smith și după ce acesta și-a cerut scuze public, oamenii sunt încă au opinii, mai ales că Will Smith a câștigat premiul pentru cel mai bun actor în aceeași seară. Deși acest lucru în sine a fost oarecum controversat, o serie de persoane cunoscute au considerat că reacția a fost și mai controversată.

Jim Carrey și-a spus părerea în această privință, declarând pentru Gayle King de la CBS: „Am fost dezgustat. Mi-a fost scârbă de ovațiile în picioare. Hollywood-ul este pur și simplu lipsit de coloană vertebrală în masă și chiar am simțit că acesta este un indiciu foarte clar că nu mai suntem clubul cool”.

El a continuat să spună: „Plesneala a venit de nicăieri pentru că Will are ceva în el care este frustrat. Îi doresc tot ce e mai bun. Nu am nimic împotriva lui Will Smith. A făcut lucruri mărețe, dar acela nu a fost un moment bun. A aruncat o umbră asupra momentului strălucitor al tuturor aseară… A fost un moment egoist”.

În plus, Carrey a spus: „Această insultă va dura foarte mult timp. Dacă vreți să țipați din public și să vă arătați dezaprobarea sau să spuneți ceva pe Twitter [este în regulă]. Dar nu ai dreptul să urci pe scenă și să lovești pe cineva în față pentru că a spus niște cuvinte”.

De asemenea, el a menționat că, în opinia sa, Chris Rock nu a depus plângere pentru că nu a vrut să se încurce, nu pentru că Smith nu merita repercusiuni. El susține că Smith ar fi trebuit să fie escortat în afara ceremoniei de decernare a premiilor Oscar după ce l-a pălmuit pe Rock.

Exit mobile version