• Biden a comparat în glumă „călătoria dificilă” a curcanilor cu luptele fanilor de a-și asigura permisele cu cel mai recent turneu al lui Beyoncé,
  • Președintele a confundat-o apoi pe Britney Spears de la Taylor Swift.
  • „Tureul lui Britney – ea este jos în… este un fel de cald în Brazilia chiar acum”, a spus Biden.

Președintele american Joe Biden a confundat-o pe Britney Spears cu Taylor Swift în timpul discursului său de grațiere a curcanilor de Ziua Recunoștinței, informează NME.

Luni, în timp ce ținea discursul său de grațiere a curcanilor înainte de Ziua Recunoștinței – care cade pe 23 noiembrie – președintele Biden a vorbit despre doi curcani, pe nume Liberty și Bell, spunând că au fost iertați după ce au călătorit mii de kilometri – ceea ce înseamnă că nu vor fi ucis și gătit pentru cina tipică de Ziua Recunoștinței.

Biden a comparat în glumă „călătoria dificilă” a curcanilor cu luptele fanilor de a-și asigura permisele cu cel mai recent turneu al lui Beyoncé: „Ați putea spune că este mai greu decât să obțineți un bilet la turneul Renaissance”.

Recomandări

TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI
CE FACI ÎN CAPITALĂ DE FLORII?

Președintele a confundat-o apoi pe Britney Spears de la Taylor Swift, cea din urmă fiind în prezent în turneu în Brazilia, care se confruntă cu valuri de căldură record care au dus la moartea unui fan în weekendul trecut.

„Turneul lui Britney – ea este jos în… în Brazilia chiar acum”, a spus Biden după declarațiile sale despre turneul lui Beyoncé.

Concertele lui Swift din Brazilia au fost afectate de numeroase probleme legate de căldura extremă. Efectele pirotehnice din timpul „Bad Blood” nu au fost folosite la cel mai recent show al ei de la Rio din cauza condițiilor, la cererea fanilor.

Prima dată a turneului din țară a fost lovită de tragedie, un fan prezent a murit înainte ca spectacolul să aibă loc, după ce s-a prăbușit din cauza căldurii extreme.

Citește și