• În weekend, fanii au observat că artistul nu-și purta verigheta în timpul ultimelor opriri ale Turneului.
  • În 2019, cuplul a șocat fanii când s-au căsătorit în timpul unei ceremonii surpriză din Las Vegas.
  • People a confirmat că Jonas, în vârstă de 34 de ani, a angajat un avocat.

Joe Jonas ar vrea să divorțeze de Sophie Turner după patru ani de căsnicie. TMZ a fost primul care a dat vestea că Jonas își caută un avocat de divorț, relatând că cei doi, care s-au căsătorit în 2019 în cadrul unor ceremonii duble în Las Vegas și Franța, au „probleme serioase” de luni de zile. People a confirmat că Jonas, în vârstă de 34 de ani, a angajat un avocat.

În weekend, fanii au observat că artistul nu-și purta verigheta în timpul ultimelor opriri ale Turneului. În august, cei doi și-au vândut reședința din Miami, Florida, pentru 15 milioane de dolari.

La cea de-a 34-a aniversări a lui Jonas, pe 15 august, Turner a împărtășit la povestea ei pe Instagram o serie de fotografii romantice, inclusiv o poză dulce cu ea și soțul ei în pijamale. Jonas și Turner au apărut prima dată împreună în 2016. Un an mai târziu, în octombrie 2017, perechea și-a confirmat logodna.

Recomandări

CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
CAMPUS „MADE IN CHINA”
TU CE CONDUCI AZI?
XENOTRANSPALNTUL E NOUA ARMĂ A MEDICINII

În 2019, cuplul a șocat fanii când s-au căsătorit în timpul unei ceremonii surpriză din Las Vegas – transmisă în direct de Diplo – după Billboard Music Awards. Două luni mai târziu, cuplul a avut o ceremonie mare, „mai tradițională”, în Franța.

Citește și: