Joe Jonas și-ar fi angajat un avocat pentru divorțul de Sophie Turner. Cei doi sunt căsătoriți de patru ani

Joe Jonas and Sophie Turner in front row at Louis Vuitton RTW Spring 2023 photographed on October 04, 2022 in Paris, France.

Joe Jonas ar vrea să divorțeze de Sophie Turner după patru ani de căsnicie. TMZ a fost primul care a dat vestea că Jonas își caută un avocat de divorț, relatând că cei doi, care s-au căsătorit în 2019 în cadrul unor ceremonii duble în Las Vegas și Franța, au „probleme serioase” de luni de zile. People a confirmat că Jonas, în vârstă de 34 de ani, a angajat un avocat.

În weekend, fanii au observat că artistul nu-și purta verigheta în timpul ultimelor opriri ale Turneului. În august, cei doi și-au vândut reședința din Miami, Florida, pentru 15 milioane de dolari.

La cea de-a 34-a aniversări a lui Jonas, pe 15 august, Turner a împărtășit la povestea ei pe Instagram o serie de fotografii romantice, inclusiv o poză dulce cu ea și soțul ei în pijamale. Jonas și Turner au apărut prima dată împreună în 2016. Un an mai târziu, în octombrie 2017, perechea și-a confirmat logodna.

În 2019, cuplul a șocat fanii când s-au căsătorit în timpul unei ceremonii surpriză din Las Vegas – transmisă în direct de Diplo – după Billboard Music Awards. Două luni mai târziu, cuplul a avut o ceremonie mare, „mai tradițională”, în Franța.

Citește și:

Exit mobile version