• Unii l-au criticat pentru că nu a donat banii la o bancă de alimente sau la o organizație de caritate, în loc să-i distrugă, într-o perioadă în care costul vieții este în creștere.
  • Fostul secretar de stat pentru cultură, Nadine Dorries, a intrat pe Twitter cu doar câteva ore înainte de cascadorie pentru a o îndemna pe vedetă să se răzgândească.
  • Aceasta nu este prima dată când Lycett face o cascadorie publică, devenind cunoscut pentru gesturile neobișnuite de sensibilizare cu privire la diverse probleme.

Joe Lycett a părut să tocească 10.000 de lire sterline după ce David Beckham a refuzat să se retragă din contractul său de 10 milioane de lire sterline pentru Cupa Mondială. Săptămâna trecută, comediantul i-a dat un ultimatum lui David Beckham în legătură cu implicarea sa în Cupa Mondială 2022 din Qatar.

Lycett a declarat că va dona 10.000 de lire sterline unor organizații de caritate care sprijină persoanele gay din fotbal dacă Beckham va pune capăt presupusului său contract de mai multe milioane de lire sterline din cauza poziției țării sale față de problemele LGBT+. Este ilegal să fii homosexual în Qatar.

În cazul în care Beckham nu va face acest lucru, Lycett a spus că va toci cele 10.000 de lire sterline (1.000 de lire sterline pentru fiecare milion de lire sterline presupus a fi câștigat de fostul jucător englez) și va transmite în direct pe site-ul BendersLikeBeckham.com.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Beckham nu a recunoscut provocarea lui Lycett, dar a declarat joi că Cupa Mondială va fi o platformă pentru progres”. Pe măsură ce data se apropia, fanii lui Lycett erau împărțiți în legătură cu cascadoria.

Unii au spus că, deși punctul de vedere al comediantului era valabil, acesta ar trebui să doneze banii în schimb în scopuri caritabile. Alții, însă, au susținut că cele 10.000 de lire sterline reprezintă o simplă picătură în ocean în comparație cu afacerea anunțată a lui Beckham și că, cerându-i lui Lycett să doneze banii, nu se înțelege nimic.

Aparent, comediantul născut în Birmingham s-a filmat pe un stream Twitch purtând o ținută de tul cu straturi de curcubeu și a plasat teancuri de ceea ce păreau a fi bani într-un tocător industrial, dar nu a fost clar dacă bancnotele erau bani adevărați.