• Un juriu din Fairfax, Virginia, ar fi ajuns miercuri la o decizie în procesul de defăimare intentat de Johnny Depp împotriva fostei sale soții Amber Heard.
  • Grupul format din șapte persoane a deliberat timp de aproximativ 13 ore.
  • Depp, care a intentat acest proces de defăimare împotriva fostei sale soții, nu a fost prezent în sala de judecată atunci când va fi citit verdictul.

Johnny Depp a câștigat procesul în valoare de mai multe milioane de dolari intentat împotriva fostei soții Amber Heard, după ce un juriu din Virginia a decis că un articol publicat în 2018 în „The Washington Post” a fost defăimător.

El a primit 15 milioane de dolari din partea instanței. Amber Heard a primit 2 milioane de dolari în procesul intentat împotriva lui Depp.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Judecătorul Penney Azcarate i-a trimis miercuri pe jurați înapoi în sala de deliberare, amânând citirea verdictului. Nu a fost imediat clar dacă jurații au uitat să completeze toate documentele sau dacă juriul mai trebuie să delibereze daunele pentru o parte sau alta. Un juriu din Fairfax, Virginia, a ajuns miercuri la o decizie în procesul de defăimare intentat de Johnny Depp împotriva fostei sale soții Amber Heard. Grupul format din șapte persoane a deliberat timp de aproximativ 13 ore. Aceștia au început vineri după-amiază, au deliberat toată ziua de marți, iar miercuri s-a anunțat că au ajuns la un verdict.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

Completul de șapte persoane a început să delibereze vineri. Depp a dat-o în judecată pe Heard pentru 50 de milioane de dolari după ce aceasta a scris un eseu pentru The Washington Post în 2018 în care spunea că este o supraviețuitoare a abuzurilor domestice. Heard l-a dat în judecată pe Depp pentru 100 de milioane de dolari.

Un reprezentant al lui Heard l-a atacat miercuri după-amiază pe Depp pentru că este plecat din țară, spunând că acesta a luat „râsul și lipsa de seriozitate în turneu”.

Depp se află în Marea Britanie într-o călătorie de lucru programată anterior, a declarat echipa sa, și nu a fost în Virginia de Nord atunci când a fost anunțat verdictul în procesul său civil împotriva lui Heard

„Prezența ta arată unde sunt prioritățile tale”, potrivit unei declarații a taberei lui Heard. „Johnny Depp cântă la chitară în Marea Britanie în timp ce Amber Heard așteaptă verdictul în Virginia. Depp își ia rânjetul și lipsa de seriozitate în turneu”.

Depp s-a aflat duminică pe scena din Sheffield, unde a cântat pentru turneul chitaristului Jeff Beck.

Pe platformele de socializare precum Twitter și TikTok, utilizatorii, dintre care mulți au urmărit îndeaproape procesul, și-au exprimat nerăbdarea cu privire la pronunțarea verdictului. Un număr covârșitor de postări par să-l susțină pe Johnny Depp, ceea ce a fost tonul constant al postărilor celor care au urmărit procesul pe tot parcursul acestuia.