• Aceasta a marcat prima reprezentație publică a lui Bieber din septembrie 2022.
  • Justin Bieber și-a amânat prima dată turneul în iunie 2022, la aproximativ o lună după ce spectacolele au început.
  • Datele au fost eliminate de pe site-ul oficial al lui Justin.

Justin Bieber – care a anulat recent datele amânate din turneul său Justice World Tour – a revenit pe scenă la evenimentul din Inglewood, în weekend, pentru a cânta alături de colaboratorul său Don Toliver – invitând publicul la o interpretare a noii lor piese Private Landing, care apare pe albumul lui Toliver Love Sick.

Aceasta a marcat prima reprezentație publică a lui Bieber din septembrie 2022, când a apărut la festivalul Rock in Rio din Rio de Janeiro, Brazilia, și a venit la doar câteva zile după ce cântărețul a renunțat la datele rămase din turneul său mondial.

Justin Bieber și-a amânat prima dată turneul în iunie 2022, la aproximativ o lună după ce spectacolele au început – dezvăluindu-le fanilor că a fost lovit de paralizie facială parțială din cauza sindromului Ramsay Hunt și că are nevoie de timp liber pentru a se recupera.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Într-un videoclip Instagram, el a explicat: Evident, după cum probabil puteți vedea cu fața mea. Am acest sindrom numit sindromul Ramsay Hunt și provine de la acest virus care atacă nervii din urechea mea și nervii faciali și a provocat paralizia feței mele. Nu-mi vine să cred că spun asta. Am făcut totul pentru a mă face bine, dar boala mea se agravează. Mi se rupe inima că va trebui să amân următoarele câteva spectacole (ordinele medicilor.) Pentru toți oamenii mei vă iubesc foarte mult și mă voi odihni și mă voi face bine.

Săptămâna trecută se pare că s-a confirmat că restul datelor – care numărau în jur de 80 – nu vor mai avea loc. Datele au fost eliminate de pe site-ul oficial al lui Justin, iar site-urile de vânzare de bilete, precum Ticketmaster, și-au actualizat paginile pentru a reflecta faptul că concertele au fost anulate. Spectatorii au primit, de asemenea, e-mailuri prin care li s-a confirmat că spectacolele au fost anulate.