• Cântărețul canadian, în vârstă de 29 de ani, a fost nevoit să își amâne turneul mondial de mai multe ori.
  • O postare pe pagina oficială de Twitter a turneului a confirmat marți că restul datelor din turneu vor fi anulate.
  • Fanii și-au exprimat consternarea online că nu au primit încă rambursările promise anterior.

Justin Bieber a anulat oficial datele rămase din turneul său mondial Justice, în urma unor probleme de sănătate anterioare.

Cântărețul canadian, în vârstă de 29 de ani, a fost nevoit să își amâne turneul mondial de mai multe ori anterior, pe fondul recuperării sale continue din cauza sindromului Ramsay Hunt (RHS).
Sindromul Ramsay Hunt (RHS) se datorează unei reactivări virale și este una dintre cele 60 de cauze ale paraliziei faciale, sau paraliziei faciale, așa cum este cunoscută în SUA.

O postare pe pagina oficială de Twitter a turneului a confirmat marți că restul datelor din turneu vor fi anulate – inclusiv câteva din SUA, Australia și Europa.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

În ultimul an, turneul a adunat venituri de peste 55 de milioane de dolari, deși fanii și-au exprimat consternarea online că nu au primit încă rambursările promise anterior.

Anulările oficiale vin la câteva luni după ce Bieber a anunțat pentru prima dată că amână turneul din cauza diagnosticului său de RHS – pe care l-a dezvăluit în luna iunie a anului trecut. El a anunțat o revenire în iulie, dar a amânat din nou spectacolele în septembrie pentru a face din sănătatea mea o prioritate”.

La vremea respectivă, Bieber a declarat că spectacolele din Europa m-au afectat foarte mult” și că are nevoie de mai mult timp pentru a se odihni și a se face bine”.