• Justin Bieber, a împărtășit o actualizare a recuperării sale, după ce anul trecut a anunțat că se confruntă cu paralizie facială din cauza sindromului Ramsay Hunt.
  • De la acest anunț, Bieber a cântat în unele ocazii, dar a anulat o serie de date din turneul său de anul trecut și a anulat recent restul turneului său.
  • Justin a intrat recent pe Instagram Story și a distribuit un videoclip cu el însuși.

Interpretul hitului Let Me Love You, Justin Bieber, a împărtășit o actualizare a recuperării sale, după ce anul trecut a anunțat că se confruntă cu paralizie facială din cauza sindromului Ramsay Hunt.

Cântărețul, în vârstă de 29 de ani, a împărtășit în luna iunie a anului trecut că suferă de această afecțiune – despre care se înțelege că afectează nervii faciali – și le-a spus fanilor că are paralizie totală” pe o parte a feței.

De la acest anunț, Bieber a cântat în unele ocazii, dar a anulat o serie de date din turneul său de anul trecut și a anulat recent restul turneului său. El a împărtășit o actualizare a recuperării sale din această afecțiune – despre care spusese anterior că l-a lăsat incapabil să zâmbească pe o parte a feței.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Justin a intrat recent pe Instagram Story și a distribuit un videoclip cu el însuși. Acesta îl arată pe interpret stând într-un hanorac cu glugă, alături de descriere: Wait for it…”

Mirror mai precizează că, câștigătorul premiului Grammy pare să zâmbească de la o ureche la alta la finalul clipului încărcat recent, sugerând că și-a recăpătat mobilitatea la nivelul feței. Videoclipul – care a fost împărtășit cu fanii săi de pe platformă – prezentase melodia Ice T” a cantautorului Tems. Cântărețul canadian, în vârstă de 28 de ani, a anunțat că suferă de sindromul Ramsay Hunt anul trecut. El împărtășise pe platformă un videoclip în care apăruse incapabil să își miște o parte a feței.