• Poliția spune că incidentul, petrecut la Main Street Armory din Rochester, ar fi putut fi declanșat de temeri nefondate privind focuri de armă.
  • Busculada a luat viața altor două femei – asistenta medicală Brandy Miller, în vârstă de 35 de ani, și angajata orașului Rhondesia Belton, în vârstă de 33 de ani.
  • Aisha Stephens, în vârstă de 35 de ani, din Syracuse, era internată în spital încă de la spectacol.

O a treia persoană a murit în urma busculadei care a izbucnit duminică la un concert susținut de starul rap GloRilla la New York, a confirmat poliția. Aisha Stephens, în vârstă de 35 de ani, din Syracuse, era internată în spital încă de la spectacol, unde mulțimea a intrat în panică și s-a repezit spre ieșiri la scurt timp după ce muzica s-a terminat.

Poliția spune că incidentul, petrecut la Main Street Armory din Rochester, ar fi putut fi declanșat de temeri nefondate privind focuri de armă. De atunci, licența localului a fost retrasă.

Decizia a fost luată după ce proprietarul nu s-a prezentat miercuri la o întâlnire programată cu șeful poliției și cu procurorul orașului Rochester. Este un pas pe care îl putem face imediat pentru a ne asigura că evenimentele de duminică seara nu se vor repeta”, a declarat șeful poliției, David Smith.

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI
FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA

Concluzia este că s-au pierdut vieți și trebuie să luăm măsuri pentru a ne asigura că nu se vor pierde vieți în viitor, dacă acest lucru a fost într-adevăr ceva ce putea fi prevenit.”

Busculada a luat viața altor două femei – asistenta medicală Brandy Miller, în vârstă de 35 de ani, și angajata orașului Rhondesia Belton, în vârstă de 33 de ani. Alte șapte persoane au fost transportate la spital cu răni.

O anchetă privind mai multe cauze posibile, inclusiv probabil mărimea mulțimii, focurile de armă trase, spray-ul cu piper și alți factori care au contribuit”, este în curs de desfășurare. De asemenea, poliția încearcă să stabilească dacă mărimea mulțimii a depășit capacitatea Armory și dacă au fost luate măsurile de siguranță adecvate.

GloRilla, a cărui piesă F.N.F. (Let’s Go) a fost nominalizată pentru cea mai bună interpretare rap la Premiile Grammy de luna trecută, a aflat despre tragedie abia după ce a părăsit localul. Ea a scris ulterior pe Twitter: Sunt devastată și cu inima frântă de morțile tragice care au avut loc după spectacolul de duminică. Fanii mei înseamnă totul pentru mine. Mă rog pentru familiile lor & pentru o recuperare rapidă a tuturor celor afectați.”