• După victoria de la Eurovision, membrii trupei Kalush Orchestra trebuie să se întoarcă acasă și să obțină o nouă victorie.
  • Kalush Orchestra a decis să liciteze trofeul Eurovision 2022, pentru a ajuta armata ucraineană.
  • Kalush Orchestra și-a publicat videoclipul melodiei Ștefania, filmat printre ruinele rămase în urma bombardamentelor armatei lui Putin.

După victoria de la Eurovision, membrii trupei Kalush Orchestra trebuie să se întoarcă acasă și să obțină o nouă victorie. Cei șase membrii grupului, beneficiază de o dispensă provizorie emisă de guvernul de la Kiev, care le-a permis să participe la concurs.

Însă au primit ordin să revină în Ucraina până luni, pentru a-și apăra țara. Grupul hip-hop Kalush și-a luat numele de la orașul în care s-a format, în 2019, din regiunea Ivano-Frankivsk, în vestul Ucrainei.

Oleh Psiuk, membru al trupei Kalush Orchestra a declarat: „Ei bine, în primul rând, aș dori să mulțumesc tuturor celor care au votat pentru Ucraina, pentru că această victorie înseamnă foarte mult pentru noi, mai ales acum. Și mă bucur foarte mult că efortul nostru a dat roade și că acum putem aduce vești bune Ucrainei, pentru că, după cum probabil știți, nu prea avem parte de vești bune în ultima vreme ” .

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Kalush Orchestra a decis să liciteze trofeul Eurovision 2022, pentru a ajuta armata ucraineană. Duminică, Kalush Orchestra și-a publicat videoclipul melodiei Ștefania, filmat printre ruinele rămase în urma bombardamentelor armatei lui Putin.

Stefania mama, mama Stefania. Câmpul înflorește, dar devine gri. Cânta-mi un cântec de leagăn. Vreau să aud vocea ta dragă. Ea mă legăna când eram copil. Și nu îmi poți lua puterea voinței pe care am primit-o de la ea. Cred că ea știa mai multe decât regele Solomon. Voi găsi mereu drumul spre casă, chiar dacă toate drumurile sunt distruse. Ea nu m-ar fi trezit chiar dacă ar fi fost afară furtună, sau dacă ar fi fost furtună între ea și bunica, Ea a avut încredere în mine mai mult decât în oricine altcineva. Chiar și atunci când era încercată ea mă legăna.Lyuli lyuli lyuli lyuli lyuli… „