• Kanye West ar fi parte a unei anchete pentru agresiune după ce a aruncat telefonul unei femei în timp ce asista la meciul de baschet al fiicei sale mai mari North.
  • Kanye ar fi asistat la meci împreună cu noua sa soție, Bianca Censori.
  • Nu se știe dacă femeia era un paparazzi sau un fan.

Kanye West ar face obiectul unei anchete a poliției pentru lovire sau alte violențe după ce ar fi aruncat telefonul unei femei” la meciul de baschet al copilului său, vineri. Rapperul în vârstă de 45 de ani și tată a patru copii ar fi aruncat telefonul femeii din mâna acesteia, după ce a cerut să nu fie filmat.

Kanye ar fi asistat la meci împreună cu noua sa soție, Bianca Censori, cei doi păstrând distanța față de fosta sa soție, Kim Kardashian, care a fost și ea prezentă. Potrivit unei înregistrări video, Kanye pleca de la meciul de baschet al fiicei sale mai mari, North, când a fost urmărit de persoane care îl filmau. Nu se știe dacă femeia era un paparazzi sau un fan.

Kanye ar fi coborât din mașină și s-a apropiat de femeia care filma din interiorul unui vehicul. În timp ce era filmat, Kanye a spus: Nu era nevoie să vii așa peste mine. Dacă îți spun să te oprești, oprește-te cu camerele tale de filmat!”.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Femeia ar fi încercat să argumenteze că îl poate filma datorită faptului că este o celebritate, înainte ca rapperul să se fi băgat în mașină pentru a-i lua telefonul femeii înainte de a-l arunca. Potrivit surselor din poliție, adjuncții Departamentului șerifului din comitatul Ventura au fost chemați la fața locului în jurul orei 16:30 și au primit dovezi video ale incidentului.

Aceștia au raportat că femeia a fost fotografiată părăsind departamentul șerifului și vorbind cu ofițerii de poliție. De atunci, Kanye a fost numit suspect într-o investigație de agresiune, potrivit TMZ. Cu toate acestea, se pare că Kanye a cerut și el unei alte persoane să nu-l mai filmeze în aceeași zi.

Într-o altă parte a videoclipului, Kanye s-a oprit în fața unui grup de oameni care surprindeau întregul incident pe cameră. Kanye a spus: Vreți să mă duc așa la jocurile copiilor voștri?”.

Cu toate acestea, ei au încercat să se apere spunând că suntem o sută”. Kanye a adăugat: Toată lumea trebuie să se oprească atunci când îmi văd copiii. Dacă am nevoie să-mi văd copiii, nu mă puteți fotografia. Se numește drepturile omului”.