• Fostul președinte american își apără cina cu un rapper controversat, subliniind din nou că nu știa cine este Nick Fuentes.
  • Criticile au venit din partea republicanilor din Senat, precum și din partea fostului vicepreședinte al lui Trump, Mike Pence.
  • Cred că sunt excesiv de generos și nu cred că este un lucru rău. Dar, uneori, poate face viața un pic mai dificilă”, a adăugat Trump.

Fostul președinte american Donald Trump și-a apărat cina cu controversatul rapper Kanye West, spunând că acest lucru s-a întâmplat pentru că este prea generos”.

Într-un interviu acordat revistei New York Magazine, publicat vineri și citat de The Hill, Trump a declarat că West a fost întotdeauna foarte bun” cu el și a crezut că acesta a vrut un sfat.

Și fac asta pentru oameni, uneori pe riscul meu, cred. Dar fac asta pentru oameni. Îmi place să ajut oamenii care au dificultăți în viață. Și cred că, știți, din acest punct de vedere, am făcut ceea ce trebuia”, a spus el. Cred că sunt excesiv de generos și nu cred că este un lucru rău. Dar, uneori, poate face viața un pic mai dificilă”, a adăugat Trump.

Recomandări

LE FACEM FAȚĂ?
PRAFUL SAHARIAN ACOPERĂ GRECIA
CE ALEGE ZUCKERBERG ÎN MODĂ
CONGRESUL DĂ 95 MLD. PENTRU UCRAINA - ISRAEL - TAIWAN
FAC BAIE DE MULȚIME
A VĂZUT MOARTEA CU OCHII

Trump a fost criticat după ce i-a primit la cină pe West și pe naționalistul alb Nick Fuentes la proprietatea sa Mar-a-Lago din Florida.

Criticile au venit din partea republicanilor din Senat, precum și din partea fostului vicepreședinte al lui Trump, Mike Pence, care a spus că Trump ar trebui să își ceară scuze pentru cina cu Fuentes.
Trump a subliniat încă o dată în interviul de vineri că nu-l cunoștea pe Fuentes și că West a fost cel care l-a adus la întâlnire.

A adus niște oameni pe care eu nu i-am adus – Nick Fuentes – pe care nu-i cunoșteam deloc. Ne-am așezat, am luat o masă foarte rapidă. Nu a durat două ore, așa cum a spus cineva. A fost o masă foarte rapidă, a trecut foarte repede. A fost plăcut”, a spus el. Nu s-a spus nimic de mare importanță. Și ăsta a fost sfârșitul. Dintr-o dată, presa a făcut din asta o poveste falsă”.