Kanye West a făcut un debut surpriză pe podium la show-ul Balenciaga de la Săptămâna Modei de la Paris

Kanye West și-a făcut debutul ca model de podium, îmbrăcând Balenciaga pentru prezentarea trupei la ediția din acest an a Săptămânii Modei de la Paris. West și-a făcut apariția – care nu a fost anunțată înainte de începerea spectacolului și nici nu a fost recunoscută în timpul acestuia – defilând pe podium într-o combinație de jachetă neagră și pantaloni de tip boxy. Jacheta era căptușită peste tot cu pungi voluminoase, cu fermoar și cu o etichetă pe care scria SECURITY, în timp ce pantalonii străluceau cu un luciu lucios.

Ținuta rapperului se potrivea cu tema distopică a showcase-ului Balenciaga, podiumul în sine fiind o băltoacă puțin adâncă într-o scenă noroioasă, modelată după un câmp de luptă. Într-o declarație împărtășită în paralel cu spectacolul (via Rain), directorul de creație al brandului omonim, Demna, a scris că a decis să nu mai explice [colecțiile sale] și să verbalizeze [modelele sale], ci să exprime o stare de spirit.

El a continuat: Moda este o artă vizuală și tot ce avem nevoie este ca ea să fie văzută prin ochii cuiva. În cel mai bun caz, moda nu ar trebui să aibă nevoie de o poveste pentru a fi vândută cuiva. Fie că îți place, fie că nu. Decorul acestui spectacol este o metaforă pentru a căuta adevărul și pentru a fi cu picioarele pe pământ. Să lăsăm pe toată lumea să fie oricine și să facem dragoste, nu război.

West și Balenciaga au o istorie, parteneriatul lor de trupă în curs de desfășurare – Yeezy Gap Engineered By Balenciaga – lansând cea de-a treia colecție în septembrie. În aprilie anul trecut, o serie de tricouri comandate de West și vândute de Balenciaga, care aduceau un omagiu lui DMX, au strâns peste 1 milion de dolari pentru familia regretatului rapper.

Luna septembrie a venit, de asemenea, cu apariția unor imagini care îl arătau pe West prezentând în avanpremieră noi melodii pe care le-a creat împreună cu producătorul James Blake. Deși nu au lansat niciodată muzică împreună, Blake a spus de ceva vreme că vrea să lucreze cu West. În 2015, de exemplu, producătorul a spus că West va apărea pe piesa The Colour In Anything.

Exit mobile version