• Șeful Twitter l-a suspendat pe rapper de pe site după ce acesta a postat joi o svastică îmbinată cu o stea a lui David.
  • Rapperul a adăugat: Ei bine, să nu uităm de Obama”.
  • Kanye intenționează, de asemenea, să candideze la președinția SUA în 2024.

Kanye West a afirmat în mod bizar că Elon Musk este o clonă, duminică, pe Instagram. Șeful Twitter l-a suspendat pe rapper de pe site după ce acesta a postat joi o svastică îmbinată cu o stea a lui David, un simbol al iudaismului, la scurt timp după ce l-a lăudat pe Adolf Hitler și pe naziști în emisiunea Infowars a lui Alex Jones.

Kanye a reapărut duminică pe Instagram și a început o scandalagie bizară despre miliardarul din domeniul tehnologiei. Sunt singurul care crede că Elon ar putea fi pe jumătate chinez? I-ați văzut vreodată pozele când era copil?”. a scris Kanye. Luați un geniu chinez și împerecheați-l cu un supermodel sud-african și vom avea un Elon. Spun un Elon pentru că probabil au făcut între 10 și 30 de Eloni și el este primul hibrid genetic care a rămas”.

Rapperul a adăugat: Ei bine, să nu uităm de Obama”. Continuându-și insinuările despre fostul președinte Barack Obama, Kanye a comentat: Îmi pare rău că am folosit înjurături în biserică, dar încă nu am un alt cuvânt pentru Obama”.

Recomandări

CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ
SCADE INTERESUL PENTRU VISION PRO
P.E. LUPTĂ CONTRA TRAFICULUI DE FIINȚE UMANE
PRAFUL SAHARIAN ACOPERĂ GRECIA

El a pus următoarea legendă la postare: De ziua de naștere a lui Jay Z Viitorul președinte al Statelor Unite Ye folosește platforma lui Mark Zuckerberg pentru a incita la o investigație în masă a fotografiilor din copilărie ale lui Elon Musk în plin Balenciagagate. Eu numesc acest lucru The theory of everything. Problemă rezolvată. Slavă Domnului”.

Legenda a făcut referire la reacțiile negative cu care s-a confruntat brandul de modă Balenciaga după ce a lansat o campanie publicitară în care apăreau copii care țineau în brațe ursuleți de pluș îmbrăcați în echipament bondage. Kanye intenționează, de asemenea, să candideze la președinția SUA în 2024.

Elon a răspuns comentariilor pe Twitter, calificând drept un compliment” afirmația că este un hibrid genetic pe jumătate chinezesc. Kanye a distribuit o captură de ecran a tweet-ului lui Elon pe Instagram și a scris: A fost un compliment, prietene. Acum, Obama, pe de altă parte…”