Kanye West susține, într-un nou discurs, că Elon Musk este o clonă

Kanye West a afirmat în mod bizar că Elon Musk este o clonă, duminică, pe Instagram. Șeful Twitter l-a suspendat pe rapper de pe site după ce acesta a postat joi o svastică îmbinată cu o stea a lui David, un simbol al iudaismului, la scurt timp după ce l-a lăudat pe Adolf Hitler și pe naziști în emisiunea Infowars a lui Alex Jones.

Kanye a reapărut duminică pe Instagram și a început o scandalagie bizară despre miliardarul din domeniul tehnologiei. Sunt singurul care crede că Elon ar putea fi pe jumătate chinez? I-ați văzut vreodată pozele când era copil?”. a scris Kanye. Luați un geniu chinez și împerecheați-l cu un supermodel sud-african și vom avea un Elon. Spun un Elon pentru că probabil au făcut între 10 și 30 de Eloni și el este primul hibrid genetic care a rămas”.

Rapperul a adăugat: Ei bine, să nu uităm de Obama”. Continuându-și insinuările despre fostul președinte Barack Obama, Kanye a comentat: Îmi pare rău că am folosit înjurături în biserică, dar încă nu am un alt cuvânt pentru Obama”.

El a pus următoarea legendă la postare: De ziua de naștere a lui Jay Z Viitorul președinte al Statelor Unite Ye folosește platforma lui Mark Zuckerberg pentru a incita la o investigație în masă a fotografiilor din copilărie ale lui Elon Musk în plin Balenciagagate. Eu numesc acest lucru The theory of everything. Problemă rezolvată. Slavă Domnului”.

Legenda a făcut referire la reacțiile negative cu care s-a confruntat brandul de modă Balenciaga după ce a lansat o campanie publicitară în care apăreau copii care țineau în brațe ursuleți de pluș îmbrăcați în echipament bondage. Kanye intenționează, de asemenea, să candideze la președinția SUA în 2024.

Elon a răspuns comentariilor pe Twitter, calificând drept un compliment” afirmația că este un hibrid genetic pe jumătate chinezesc. Kanye a distribuit o captură de ecran a tweet-ului lui Elon pe Instagram și a scris: A fost un compliment, prietene. Acum, Obama, pe de altă parte…”

Exit mobile version