• Prințesa de Wales va fi gazda unei slujbe de colinde de Crăciun în luna decembrie, în onoarea Reginei Elisabeta a II-a, care s-a stins din viață pe 8 septembrie, a anunțat ITV.
  • Anul trecut, prințesa i-a surprins pe telespectatori acompaniindu-l pe Tom Walker la pian.
  • Palatul Kensington a anunțat vestea fpe pagina lor de Twitter în noaptea de vineri spre sâmbătă.

S-a anunțat că Kate Middleton, prințesa de Wales, va fi gazda unei slujbe de colinde de Crăciun la Westminster Abbey, care va aduce un omagiu regretatei regine. Kate va fi gazda programului ITV intitulat Kate’s Christmas la Abbey, unde a avut loc o slujbă de înmormântare de stat pentru Regina Elisabeta a II-a în septembrie.

Evenimentul special va fi susținut de Fundația Regală și o va onora pe regretatul monarh, sărbătorind în același timp eforturile altruiste” ale celor din Marea Britanie, a dezvăluit ITV. Aceasta va fi a doua oară când Kate va găzdui o slujbă televizată de colinde de Crăciun. Anul trecut, prințesa i-a surprins pe telespectatori acompaniindu-l pe Tom Walker la pian, ceea ce i-a lăsat pe fanii Familiei Regale complet surprinși când au intrat în direct.

Slujba specială de colinde va avea loc pe 15 decembrie și va fi difuzată pe ITV săptămâna următoare pentru ca întreaga națiune să se bucure de ea. Fiind difuzat în Ajunul Crăciunului, telespectatorii vor avea parte și de apariții ale membrilor Familiei Regale care vor fi prezenți. Palatul Kensington a anunțat vestea fpe pagina lor de Twitter în noaptea de vineri spre sâmbătă (4 noiembrie).

Recomandări

LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS

Aceștia au spus: O dată pentru agenda ta în decembrie”, înainte de a adăuga: Și vă puteți alătura nouă pentru acest serviciu de colinde foarte special la @ITV în Ajunul Crăciunului”. Alături de scurtul mesaj, palatul a încărcat un video time-lapse al unui artist care desenează faimoasa Abație. Fanii Familiei Regale s-au grăbit să comenteze vestea fericită, unul dintre ei scriind: „Frumos! Abia aștept!!! Acesta este sezonul!!!”

Pe Instagram, unde a fost postat același anunț, un fan a pledat: Prințesa de Wales va cânta din nou la pian? Vă rog!”