• Celebra poveste de dragoste a Prințului și Prințesei de Wales a început la Universitatea St Andrews din Scoția.
  • Cuplul s-a întâlnit în primul an, când amândoi locuiau la St Salvator’s Halls of Residence.
  • Atunci când prințul William s-a înscris la universitate, s-a aflat în centrul atenției când a fost vorba de avansuri din partea tinerelor.

Celebra poveste de dragoste a Prințului și Prințesei de Wales a început la Universitatea St Andrews din Scoția. Cuplul s-a întâlnit în primul an, când amândoi locuiau la St Salvator’s Halls of Residence, iar în al doilea an au continuat să locuiască împreună într-o casă comună cu alți colegi.

Atunci când prințul William s-a înscris la universitate, s-a aflat în centrul atenției când a fost vorba de avansuri din partea tinerelor. Acest lucru l-ar fi făcut pe William destul de nervos, deoarece era prea politicos” și nu știa cum să le respingă favorurile.

Este binecunoscut faptul că Kate și William au fost prieteni foarte apropiați înainte de a avea o relație romantică, așa că, așa cum ar face orice prietenă bună, Kate a găsit un truc inteligent pentru a-l ajuta să iasă din situații sociale incomode.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
CE FACEM CU POLUAREA?
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA

Vorbind cu expertul regal Katie Nicholl pentru cartea sa Kate: The Future Queen, prietena lor comună Laura Warshauer a spus: Will a fost cu adevărat agățat de o fată la o petrecere și devenea destul de inconfortabil pentru că nu se putea desprinde de ea. El era foarte politicos, dar fata asta pur și simplu nu înțelegea aluzia. Dintr-o dată, Kate a venit în spatele lui și l-a luat în brațe. El a spus: Oh, îmi pare rău, dar am o prietenă”, iar el și Kate au plecat chicotind”.

William a fost foarte recunoscător pentru ajutorul ei și, potrivit Laurei, i-a spus mulțumesc foarte mult” după aceea. Ea a spus: Kate a fost singura fată din cameră care ar fi putut face asta. Și asta s-a întâmplat la doar o lună după ce am început universitatea”.

După primul an, cuplul s-a mutat împreună cu alți doi colegi, Fergus Boyd și Olivia Bleasdale, în 13A Hope Street, care se pare că i-a costat pe cei patru studenți câte 100 de lire sterline pe săptămână. Când Kate a mers la vizite, a auzit curând că ar putea exista un obstacol în calea locuirii sale cu William.

Proprietara, Charlotte Smith, a explicat anterior pentru ivillage.co.uk: „Am mai avut o experiență nefericită cu niște băieți în apartament și am fost hotărâți să nu mai avem tineri acolo din nou. Mobilier spart, ferestre sparte – erau multe stricăciuni, așa că asta ne-a descurajat. I-am spus acestei domnișoare că am prefera să nu mai avem mai mulți băieți, iar ea a spus: „Ce-ar fi dacă v-aș spune că a fost Prințul William?”.

După o perioadă de reflecție, Smith și soțul ei au cedat și le-au permis lui William și Fergus să se mute în casă. Mai târziu, ea l-a descris pe prinț ca fiind foarte prietenos, foarte fermecător… un om complet drăguț”.

Cu toate acestea, în anii trei și patru, prințul William și Kate au locuit împreună într-o casă privată în afara campusului, deținută de unul dintre verii îndepărtați ai lui William. Viitorii prinț și prințesă de Wales au ales să se mute la Balgove House din Strathtyrum pentru al treilea și al patrulea an de facultate. Era o proprietate privată întinsă, situată chiar în afara orașului St Andrews. Proprietatea este deținută de bogatul proprietar Henry Cheape, un văr îndepărtat al prințului William și un prieten apropiat al familiei regale.

Casa rurală a fost securizată pentru ca tânărul cuplu să locuiască în ea, deoarece mașini de poliție nemarcate patrulau pe proprietate, iar casa în sine era amplasată în spatele unui zid mare și avea uși și ferestre rezistente la bombe.

De asemenea, tânărul cuplu stătea frecvent la Tam-Na-Ghar Cottage, pe domeniul Balmoral. Casa i-a fost lăsată prințului William de către străbunica sa, regina mamă, la moartea acesteia, în 2002, și se spune că au petrecut acolo unele dintre cele mai fericite zile din viața lor. Deși Prințul și Prințesa de Wales folosesc frecvent cabana, aceasta este în continuare proprietatea Crown Estate și este închiriată unor terțe părți.