• Fiica de 12 ani a lui Carolynne Hunter, Freya, în vârstă de 12 ani, are probleme complexe de sănătate și dizabilități grave, nu vorbește, este oarbă și are nevoie de oxigen și de îngrijire medicală la domiciliu cu normă întreagă.
  • Ea a spus că se confruntă cu o factură anuală de combustibil prevăzută de 17.000 de lire sterline în ianuarie 2023.
  • La sfârșitul acestui an, Winslet va juca în filmul de lung metraj al Channel 4.

Kate Winslet a donat 17.000 de lire sterline unei mame care se confruntă cu facturi de energie în creștere din cauza costurilor de funcționare a aparatului de menținere în viață a fiicei sale.

Fiica lui Carolynne Hunter, Freya, în vârstă de 12 ani, are probleme de sănătate complexe și dizabilități grave, este non-verbală și oarbă și are nevoie de oxigen cu normă întreagă și de îngrijire medicală la domiciliu. Hunter, în vârstă de 49 de ani, din Tillicoultry, Scoția, a lansat un apel pe GoFundMe la începutul acestei săptămâni pentru a ajuta la plata costurilor tot mai mari ale echipamentului care o ține pe Freya în viață, cum ar fi un aparat care îi monitorizează oxigenul și ritmul cardiac.

După câteva zile de la începerea campaniei, care avea un obiectiv de 20.000 de lire sterline, o donație de 17.000 de lire sterline marcată Kate Winslet și familia” a fost plătită la strângerea de fonduri, care a fost confirmată ca provenind de la actriță. Hunter, mamă a patru copii, a scris pe GoFundMe: „Nu am nicio modalitate de a reduce consumul de energie în casa noastră.

Recomandări

NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE-A SALVAT VACCINUL?
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT

Fiica mea mai mare și cu mine am trăit istoric în sărăcia de combustibil pentru a o menține pe Freya în siguranță și confortabilă, asigurându-ne că toate nevoile ei medicale sunt satisfăcute, permițându-mi în același timp să îmi mențin facturile cât mai mici posibil”.

Ea a spus că se confruntă cu o factură anuală de combustibil prevăzută de 17.000 de lire sterline în ianuarie 2023, în creștere de la puțin peste 9.000 de lire sterline în luna octombrie a acestui an.

Campania GoFundMe a strâns până acum 20.353 de lire sterline. În luna august, doamna Hunter a povestit agenției de știri PA despre temerile sale pentru iarnă, spunând Familiile noastre vor avea de suferit, va fi o criză în masă pentru NHS și asistența socială, iar copiii vor muri dacă familiile lor nu vor putea plăti pentru asta”.

La sfârșitul acestui an, Winslet va juca în filmul de lung metraj al Channel 4, I Am Ruth”, în care o va interpreta pe Ruth, mama unui personaj numit Freya, care va fi interpretat de propria fiică a lui Winslet, Mia Threapleton, în vârstă de 22 de ani.

Winslet este coautor al filmului, care analizează criza de sănătate mintală care afectează tinerii din Marea Britanie, alături de Dominic Savage, creatorul seriei de drame independente din antologia I Am.