• Katy spus: Nu pot să cedez. Am făcut o promisiune. Trei luni”.
  • Katy a dezvăluit că nu va bea alcool deoarece ea și Orlando au convenit să renunțe la băutură timp de trei luni.
  • În loc să bea alcool, Katy Perry a sorbit băuturi de la De Soi.

Katy Perry a dezvăluit că, în prezent, se află de cinci săptămâni într-un pact de abstinență de trei luni cu logodnicul ei, Orlando Bloom, relatează Music News.

În timpul unui eveniment de cocktail curatorial la Mister Paradise din New York, luni, Perry a dezvăluit că nu va bea alcool deoarece ea și Orlando au convenit să renunțe la băutură timp de trei luni.

Azi sunt trează de cinci săptămâni… Am făcut un pact cu partenerul meu și vreau să mă las”, a spus Katy Perry în timp ce se prefăcea în glumă că plânge, relatează People.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Când colegul ei, Luke Bryan, jurat la American Idol, a întrebat-o în glumă dacă are de gând să cedeze, Katy a răspuns: Nu, fato! Nu pot să cedez. Am făcut o promisiune. Trei luni”. Katy și Luke au fost însoțiți la eveniment de colegul jurat Lionel Richie și de prezentatorul American Idol, Ryan Seacrest.

În loc să bea alcool, Katy Perry a sorbit băuturi de la De Soi, linia de aperitive non-alcoolice pe care a lansat-o anul trecut. Artista în vârstă de 38 de ani are o relație cu Orlando Bloom din 2016.

Actorul a cerut-o în căsătorie pe Katy Perry de Ziua Îndrăgostiților 2019 și i-au urat bun venit primului lor copil, fiica pe nume Daisy, în august 2020.

Vorbind despre planurile lor de a se căsători, Katy Perry a declarat în septembrie la The Drew Barrymore Show: Există încă un plan, dar locația este o provocare. Îmi place să fie ca o mare sărbătoare. Sunt adepta marilor sărbători mari, amuzante, exotice, deosebite. Așa că, să sperăm că în curând”.

Citește și: