• Keanu Reeves a dezvăluit că ultimul său moment de fericire a fost petrecut cu partenera sa, Alexandra Grant.
  • Cei doi s-au întâlnit în 2009 și au colaborat la două cărți de artă înainte de a începe o relație oficială în 2019.
  • Ei au fost mereu discreți în privința vieții lor personale și au evitat să vorbească prea multe despre relația lor în public.

Keanu Reeves, starul din filmul John Wick”, a dezvăluit că ultimul său moment de fericire a avut loc cu iubita sa, Alexandra Grant. Potrivit unui interviu acordat publicației People, cei doi se aflau în pat și se simțeau foarte conectați unul cu celălalt. Reeves a mărturisit că era foarte fericit în acel moment și că râdea și chicotea alături de partenera sa.

Relația lor a început în 2009, când s-au întâlnit la o cină, iar de atunci au colaborat la două cărți de artă împreună, înainte de a deveni oficial un cuplu în 2019, la evenimentul de pe covorul roșu.

Chiar dacă și-au petrecut mai mulți ani împreună, cei doi parteneri au preferat întotdeauna să își țină viața personală departe de ochii lumii și să evite discuțiile prea intime în public. Cu toate acestea, bucuria recentă pe care au împărtășit-o a arătat cu claritate că sentimentele lor sunt mai puternice ca niciodată, iar ei se bucură din plin de fiecare moment petrecut împreună, scrie DailyMail.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL
AL TREILEA AUR PENTRU POPOVICI

Alexandra a trăit o adevărată frenezie pe internet după ce a făcut apariția pe covorul roșu al LACMA Art + Film Gala, în compania lui Keanu, la începutul lunii noiembrie 2019. Într-un interviu acordat British Vogue câteva luni mai târziu, ea a dezvăluit că toți prietenii ei au sunat-o în acea săptămână.

În 2020, când a fost întrebată despre căsătorie, Alexandra a declarat că dragostea este foarte importantă pentru ea și că nu crede că izolarea este calea. Ea a adăugat că apreciază profund experiența de a fi într-o relație.

Keanu Reeves și Alexandra Grant erau prieteni de peste un deceniu

Keanu Reeves și Alexandra Grant erau prieteni de peste un deceniu înainte să devină oficial un cuplu și se pare că actorul a dorit ca lumea să afle despre relația lor. Cei doi au colaborat pentru prima dată în 2011, la cartea lui Keanu, Ode To Happiness”, Alexandra fiind responsabilă de ilustrații. Acesta a fost primul proiect ca artist pentru Alexandra și primul ca scriitor pentru Keanu.

Cei doi au mai colaborat încă o dată în 2016, la cartea lui Keanu, Shadows”, la care Alexandra a contribuit din nou cu ilustrațiile.

Alexandra Grant este prima iubită cunoscută a actorului de la Jennifer Syme, care a murit într-un accident de mașină în 2001. Jennifer a adus pe lume un copil al ei și al lui Keanu, care din păcate a murit la naștere.

Citește și: