• În cel mai recent episod al emisiunii The Kardashians, fondatoarea SKIMS a abordat în sfârșit povestea ei de dragoste cu starul de la Saturday Night Live și a dezvăluit care dintre ei a făcut primul pas.
  • În timp ce discuta despre noua sa poveste de dragoste cu surorile sale Kourtney și Khloe Kardashian, fondatoarea KKW Beauty s-a bucurat, de asemenea, de cât de „normală” este relația lor și de faptul că Davidson este „cea mai bună ființă umană” pe care a întâlnit-o vreodată.
  • În timp ce comediantul de la SNL este cunoscut pentru faptul că este amuzant, Kardashian a spus că simțul său al umorului a fost „al patrulea” pe lista ei de motive pentru care îl place.

Kim Kardashian s-a destăinuit în sfârșit despre cum a început relația dintre ea și Pete Davidson. În cel mai recent episod al emisiunii The Kardashians, fondatoarea SKIMS a abordat în sfârșit povestea ei de dragoste cu starul de la Saturday Night Live și a dezvăluit care dintre ei a făcut primul pas.

Iată cum a decurs totul cu Pete”, a spus vedeta de reality-show în vârstă de 41 de ani în timpul unei confesiuni. „Am făcut SNL și apoi, când ne-am sărutat în scenă, a fost doar o vibrație. Și am fost ca și cum aș fi zis: Oh, rahat! Poate că trebuie doar să încerc ceva diferit!”.

Kardashian a continuat să explice cum Davidson a fost singurul membru al distribuției SNL care nu a participat la petrecerea de după emisiune, spunând că „nu mi-a acordat timpul necesar”, potrivit The Independent.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
MICROSOFT LANSEAZĂ A.I. REVOLUȚIONARĂ
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?

Mogulul de afaceri miliardar a decis să ia problema în propriile mâini, sunând un producător SNL și cerându-i numărul lui Davidson. „I-am trimis un mesaj – nici măcar nu mă gândeam că, „Doamne, voi avea o relație cu el””, a spus ea. „Mă gândeam doar: „Am auzit despre acest BDE. Trebuie să fac ceva. Am nevoie să dau un impuls…””.

În timp ce discuta despre noua sa poveste de dragoste cu surorile sale Kourtney și Khloe Kardashian, fondatoarea KKW Beauty s-a bucurat, de asemenea, de cât de „normală” este relația lor și de faptul că Davidson este „cea mai bună ființă umană” pe care a întâlnit-o vreodată.

Ce o atrage pe Kim Kardashian la Pete Davidson

În timp ce comediantul de la SNL este cunoscut pentru faptul că este amuzant, Kardashian a spus că simțul său al umorului a fost „al patrulea” pe lista ei de motive pentru care îl place.

Oamenii spun mereu: „Oh, este atât de amuzant”. Este, cam al patrulea pe lista mea de motive pentru care îmi place de el”, a explicat ea. „[El] vrea întotdeauna ce e mai bun pentru oameni, poate face față la orice, o face întotdeauna cu grație. Este foarte, foarte grijuliu și umil și pur și simplu atât de sincer. Aș spune că cuvântul perfect pentru a-l descrie pe Pete este autentic.

După ce Khloe a spus că este „fericită” pentru sora ei, Kardashian a dezvăluit că o altă figură celebră a contactat-o după ce s-a aflat de relația lor.

După ce am fost împreună, Megan Fox mi-a trimis un mesaj și m-a întrebat: ‘Este adevărat? Pentru că mi-a cerut numărul tău de telefon acum câteva luni’”, a spus Kardashian despre prietena ei. Între timp, Fox credea că Davidson nu avea nicio șansă să se întâlnească cu vedeta de reality-show.

Potrivit acesteia, Fox i-a spus lui Davidson: „I-am spus: ‘Amice, ai mai multe șanse ca eu și MGK [Machine Gun Kelly] să fim mâncați de crocodili decât să obții vreodată numărul ei. Nu se va întâmpla niciodată. Nu ne întreba pe noi’”.

La începutul acestei săptămâni, vedeta a postat pe Instagram mai multe videoclipuri cu ea și Pete Davidson jucându-se cu un filtru și arătând noua coafură decolorată a comediantului, care se potrivește cu propriile ei șuvițe blond platinat.

De asemenea, vedetele au fost fotografiate în Londra în această săptămână, după ce au sosit înainte de weekendul special de sărbători din Marea Britanie în onoarea jubileului de platină al reginei.