• Kim Kardashian a participat la Met Gala purtând rochia aurie a lui Marilyn Monroe.
  • Acum, vedeta este acuzată de deteriorarea celebrei rochii de către un fan devotat al lui Marilyn Monroe.
  • Rochia, care a fost cumpărată pentru 5 milioane de dolari în 2016, a fost păstrată într-un mediu cu temperatură controlată încă de la achiziția sa.

Fanii lui Marilyn Monroe i-au reproșat lui Kim că a provocat daune rochiei iconice Happy Birthday Mr. President, după ce vedeta de reality-show a purtat rochia la Met Gala. Pentru a arăta starea rochiei înainte și după ce Kim a purtat-o, The Marilyn Monroe Collection a împărtășit câteva imagini cu rochia nud expusă la Ripley’s Believe It or Not!

Contul de Instagram, care este condus de istoricul și colecționarul Scott Fortner, a susținut că rochiei cu bijuterii îi lipseau unele cristale, în timp ce altele au fost lăsate atârnând de un fir de ață, deși o sursă apropiată lui Kim a infirmat aceste acuzații. Fotografiile ar fi fost făcute la locația muzeului de la Hollywood pe 12 iunie de către Chad Michael Morrisette.

Rochia personalizată Jean Louis a fost purtată pentru prima dată de Marilyn în 1962, când i-a cântat La mulți ani președintelui de atunci John F. Kennedy. Kim a primit apoi rochia cu împrumut de la oficialii de la Ripley’s Believe It or Not! pentru a o purta pe covorul roșu de la Met Gala, însă ulterior a îmbrăcat o replică.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

După ce seria de imagini înainte și după au devenit virale, o sursă apropiată lui Kim a declarat pentru Daily Mail că fotografiile împărtășite nu sunt corecte, iar acuzațiile de deteriorare sunt false. De asemenea, persoana din interior a dezvăluit că înainte ca Ripley’s să aducă rochia pentru 5 milioane de dolari în 2016, existau deja semne de uzură. Aceștia au mai precizat că rochia nud a fost purtată mai puțin de 15 minute la eveniment.

Kim a fost prima persoană care a purtat rochia de la actrița din anii ’60 și a recunoscut că a slăbit 16 kilograme în trei săptămâni pentru a intra în rochie. Deși, cum tot nu a putut să o închidă până la capăt, vedeta de reality-show a adăugat un șal alb de blană pentru a ascunde faptul că era deschisă în spate.

„Port extrem de mult respect față de această rochie și față de ceea ce înseamnă ea pentru istoria americană. Nu aș vrea niciodată să mă așez în ea, să mănânc în ea sau să risc să fie deteriorată și nu voi purta tipul de machiaj corporal pe care îl folosesc de obicei”.