• Kim Kardashian i-a povestit fiicei sale North, în vârstă de nouă ani, despre noaptea romantică în care a conceput-o cu fostul soț Kanye West.
  • Îndrăgita mamă a patru copii a dezvăluit detaliile neașteptate cu cel mai mare copil al ei în timpul finalului de sezon al celebrului reality show al familiei.
  • Fondatoarea SKIMS s-a întâlnit pentru prima dată cu controversatul rapper Bound 2, în vârstă de 45 de ani, după ce și-a încheiat căsnicia cu atletul Kris Humpries.

Kim Kardashian i-a povestit fiicei sale North, în vârstă de nouă ani, despre noaptea romantică în care a conceput-o cu fostul soț Kanye West. Îndrăgita mamă a patru copii, în vârstă de 42 de ani, a dezvăluit detaliile neașteptate cu cel mai mare copil al ei în timpul finalului de sezon al celebrului reality show al familiei.

Vorbind în cel mai recent episod al emisiunii The Kardashians, care a fost difuzat pe Hulu și Disney+, Kim a avut o discuție sinceră cu North – spunându-i „motivul pentru care ești pe această planetă”.

Îl cunosc pe Olivier Rousteing de dinainte ca tu să fii un bebeluș. El i-a dat lui tati această rochie albastră pe care tati a vrut-o pentru mine”, îi spune ea lui North în timpul ultimului episod al sezonului doi. Ea a explicat: A fost ziua mea de naștere – cu un an înainte să te naști – și am purtat rochia și am rămas însărcinată, iar tu ai intrat în burta mea în noaptea în care am purtat rochia aceea.”

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Kim a adăugat: Așa că Olivier ar putea avea o mică legătură cu motivul pentru care te afli pe această planetă.” Rochia în cauză era o rochie cu mâneci de un albastru regal uimitor, cu o crăpătură pe picior. Kim a purtat ținuta la Angel Ball în octombrie 2012, cu aproximativ opt luni înainte de nașterea lui North.

Fondatoarea SKIMS s-a întâlnit pentru prima dată cu controversatul rapper Bound 2, în vârstă de 45 de ani, după ce și-a încheiat căsnicia cu atletul Kris Humpries. În timpul divorțului complicat de bărbatul de 37 de ani, Kim a anunțat că așteaptă primul ei copil și a întâmpinat-o pe North în 2013.

Kim și Kanye mai au în comun și copiii Saint, 6 ani, Chicago, 4 ani, și Psalm, 3 ani. Ei și-au schimbat jurămintele în 2014, dar după aproape șapte ani de căsnicie, au depus actele de divorț în februarie 2021.

Săptămâna trecută, pe contul lor comun TikTok, cei doi au cântat alături de Ariana Grande, după ce Kim s-a întâlnit cu Pete Davidson, fostul iubit al cântăreței, înainte de despărțirea lor din august. În clip, Kim și-a etalat frumusețea naturală în timp ce își purta șuvițele blonde și s-a sincronizat pe melodia Santa Tell Me” înainte de sezonul festiv. Clipul drăguț a fost filmat la conacul familiei din Hidden Hills, iar în timp ce cei doi cântă împreună, iar Kim pare să uite versurile.