• Shakira a ajuns la un acord cu Gerard Pique în privinţa custodiei celor doi copii ai lor.
  • Acordul stipulează că fiii fostului cuplu – Milan, în vârstă de nouă ani, şi Sasha, în vârstă de şapte ani – se vor muta împreună cu mama lor în oraşul american Miami.
  • Shakira Mebarak, în vârstă de 45 de ani, şi fotbalistul Gerard Pique, în vârstă de 35 de ani şi fost fundaş al echipei FC Barcelona, au avut o relaţie de 11 ani, dar nu s-au căsătorit niciodată.

Shakira a ajuns la un acord cu Gerard Pique în privinţa custodiei celor doi copii ai lor, după ce relaţia de 11 ani pe care au avut-o cele două staruri s-a încheiat în 2022, scrie Reuters.

Detaliile acestui acord vor fi dezvăluite în a doua parte a zilei de marţi, spune agentul de presă din Spania al vedetei pop, citat de Reuters. Potrivit cotidianului La Vanguardia, acordul stipulează că fiii fostului cuplu – Milan, în vârstă de nouă ani, şi Sasha, în vârstă de şapte ani – se vor muta împreună cu mama lor în oraşul american Miami.

Shakira Mebarak, în vârstă de 45 de ani, şi fotbalistul Gerard Pique, în vârstă de 35 de ani şi fost fundaş al echipei FC Barcelona, au avut o relaţie de 11 ani, dar nu s-au căsătorit niciodată.

Recomandări

HALEY VOTES FOR TRUMP
„PREGĂTIȚI-VĂ!”
NETANYAHU: VOM ELIMINA HAMAS
DOR DE DUCĂ
BRITANICII SE PREGĂTESC DE ALEGERI
PUTIN EXTINDE RĂZBOIUL HIBRID

Ei s-au cunoscut în 2010 cu puţin timp înainte de startul Cupei Mondiale de Fotbal din Africa de Sud, când fotbalistul catalan a apărut în videoclipul unui single lansat de Shakira, ,,Waka Waka (This Time for Africa)” , desemnat cântecul oficial al competiţiei.

Shakira şi Gerard Piquet şi-au anunţat despărţirea prin intermediul unui comunicat comun publicat în luna iunie.

Acordul privind custodia copiilor fostului cuplu a fost semnat la o săptămână după ce Gerard Pique şi-a anunţat retragerea iminentă din fotbalul profesionist şi despărţirea de clubul FC Barcelona.

Cântăreaţa Shakira urmează să fie judecată într-un proces în care este acuzată de o presupusă fraudă fiscală în Spania, după ce a pierdut un recurs pe 26 mai. Procurorii spanioli susţin că vedeta pop nu a achitat impozite de până la 14,5 milioane de dolari pentru venituri obţinute între anii 2012 şi 2014.