• Kim Kardashian a răspuns acuzațiilor potrivit cărora a deteriorat celebra rochie a lui Marilyn Monroe atunci când a purtat-o la Met Gala, luna trecută.
  • Oficialii de la Scott Fortner’s The Marilyn Monroe Collection au făcut publice cateva fotografii cu rochia înainte și după ce Kim a purtat-o, iar deteriorările erau vizibile.
  • Directorii de la Ripley’s au negat afirmația, insistând într-o declarație că „rochia era în aceeași stare” după ce Kim a pășit pe covorul roșu.

Kim Kardashian spune că nu a deteriorat rochia emblematică a lui Marilyn Monroe cu ocazia purtării de la Met Gala, scrie Insider.com.

Rochia cu cristale, pe care starul hollywoodian a purtat-o pentru a-i cânta La mulți ani” președintelui american John F. Kennedy în 1962, i-a fost împrumutată lui Kim de către directorii de la Ripley’s Believe It or Not!” , pentru a o purta la Gala Met.

Oficialii de la Scott Fortner’s The Marilyn Monroe Collection, cea mai mare colecție privată din lume de suveniruri cu Marilyn, au susținut recent că rochia a suferit daune după ce Kim a purtat-o. Ei au făcut publice cateva fotografii cu rochia înainte și după, iar deteriorările se vedeau cu ochiul liber.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

În timpul unei apariții TV, Kim Kardashian a fost întrebată dacă acuzațiile de deteriorare sunt adevărate, iar ea a clătinat din cap și a spus pur și simplu nu”.

Kim ar fi purtat rochia cu grijă

Vedeta din ,,The Kardashians” a continuat să detalieze despre grija cu care a purtat rochia istorică, spunând: Am apărut pe covorul roșu în halat și papuci. Am pus-o pe mine chiar înaintea începerii Galei- probabil am purtat-o trei minute, patru minute – și apoi m-am schimbat. Cei de la Ripley’s, au fost foarte profi. Tot procesul s-a derulat doar cu mănuși în mâini.

Directorii de la Ripley’s au negat afirmația săptămâna trecută, insistând într-o declarație că rochia era în aceeași stare” după ce Kim a pășit pe covorul roșu.

Cum rochia nu a putut fi modificată, Kim de 41 de ani a trebuit să slăbească 16 kilograme pentru a intra în ea, iar în interviu a dezvăluit că a continuat să mai slăbească încă cinci kilograme.

De fapt, m-a învățat multe despre stilul meu de viață și despre sănătatea mea. După ce-am purtat-o, am continuat să mănânc foarte sănătos„, a explicat Kim.

Am slăbit 21 de kilograme acum. Nu încerc să mai slăbesc. Dar am mai multă energie ca niciodată. Am renunțat la atât de mult zahăr. Multă mâncare nesănătoasă pe care o mâncam, nici măcar nu mi-am dat seama. În plus mi-am și schimbat complet stilul de viață.”