• Aceasta nu a fost singura întrebare la care Khloe a fost nevoită să răspundă.
  • Khloe a mai fost întrebată de Kourtney dacă se mai culcă cu tatăl celor doi copii ai ei, Tristan Thompson, după scandalul de paternitate al acestuia.
  • Khloé i-a venit în ajutor și i-a explicat că el a creat Amazon, după care mama a trei copii a răspuns: Nu mă uit la știri.

Kourtney Kardashian a fost supusă unui test la detectorul de minciuni alături de sora ei, Khloé Kardashian, pentru foarte popularul serial web Lie Detector de la Vanity Fair. Testul a demonstrat că a fi unul dintre cei mai bogați oameni din lume nu înseamnă că toată lumea îți va putea recunoaște fața.

La un moment dat, în cadrul testului, lui Kourtney i s-au arătat poze cu trei antreprenori și a fost întrebată dacă ar accepta sfaturi de afaceri de la vreunul dintre ei. Prima a fost fondatoarea și cântăreața Fenty Beauty, Rihanna. Cea mai mare dintre frații Kardashian a răspuns instantaneu: Da, absolut!.

Următoarea imagine prezentată lui Kourtney a fost a lui Jeff Bezos, fondatorul și directorul executiv al Amazon.com, care a jucat un rol cheie în creșterea comerțului electronic și a comerțului online la nivel mondial. În 2020, el avea o avere netă de peste 180 de miliarde de dolari și este în continuare unul dintre cei mai bogați oameni din lume, dar Kourtney a mărturisit că nu avea nicio idee despre cine este acesta pe baza imaginii sale.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
EMMA STONE ÎȘI DEZVĂLUIE NUMELE REAL
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

Kourtney a spus: Nici măcar nu știu cine este, în timp ce privea la fotografie. Khloé i-a venit în ajutor și i-a explicat că el a creat Amazon, după care mama a trei copii a răspuns: Nu mă uit la știri.

Ea a declarat însă că ar accepta sfaturi de afaceri de la Bezos. Ultima imagine prezentată lui Kourtney a fost cea a celui mai bogat om din lume, șeful twiterilor, Elon Musk.

Având în vedere că Elon a participat la una dintre petrecerile de Crăciun ale soților Kardashian, ea l-a recunoscut și a spus: Aș asculta sfaturile lui de afaceri. În alte părți ale jocului, Khloe a fost întrebată de sora ei ce părere are despre rochia de mireasă scurtă.

A fost bine, a spus Khloe cu un zâmbet apăsat, înainte ca Kourtney să dea drumul la un râs. În ceea ce privește dacă Khloe a fost sinceră sau necinstită, operatorul testului a stabilit că răspunsul ei a fost neconcludent.

Aceasta nu a fost singura întrebare la care Khloe a fost nevoită să răspundă. Khloe a mai fost întrebată de Kourtney dacă se mai culcă cu tatăl celor doi copii ai ei, Tristan Thompson, după scandalul de paternitate al acestuia.