• De-a lungul anilor, cei doi și-au construit o viață împreună cu familiile lor mixte.
  • Hawn a crescut doi copii, Oliver Hudson, în vârstă de 46 de ani, și Kate Hudson, în vârstă de 43 de ani, cu fostul soț Bill Hudson, în timp ce Russell îl împarte pe fiul său, Boston Russel, acum în vârstă de 43 de ani, cu fosta soție Season Hubley.
  • În 1986, Russell și Hawn și-au întâmpinat propriul fiu, Wyatt.

Kurt Russell a mărturisit că el și Goldie Hawn sunt frecvent întrebați despre căsătorie, întrucât cei doi sunt împreună din 1983.

Cuplul a detaliat modul în care au părut cândva să se gândească să se căsătorească în timpul unui interviu recent și comun cu Variety. Mai exact, ei și-au amintit cum au tachinat această idee în 1989, în timp ce prezentau premiul pentru cel mai bun regizor la Premiile Oscar. Ei au spus că atunci când au venit cu sceneta, a fost cu doar o oră înainte de ceremonie, deoarece nu le-a plăcut scenariul inițial pregătit pentru ei.

Făceam duș împreună, ne pregăteam să mergem”, a spus Russell. Ne-am uitat unul la celălalt și ne-am spus:”Vor fi mulți oameni care se vor uita, așa că hai să facem asta cum trebuie. Și am început să o lovim înainte și înapoi timp de aproximativ 20 de minute. Nu am spus nimănui nimic despre ieșirea din scenariu.”

Recomandări

NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE-A SALVAT VACCINUL?
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT

Variety a mai relatat că, după evenimentul din 1989, fanii au crezut că glumele lor despre căsătorie au însemnat că se vor căsători cu adevărat. Cu toate acestea, Russell a confirmat pentru publicație că o logodnă nu a fost în cărți pentru el și partenera sa, în ciuda faptului că oamenii au întrebat mult despre asta.

În acea perioadă, am fost întrebați în mod constant: Când vă veți căsători? De ce nu sunteți căsătoriți?”, a explicat el. Și noi eram de genul: De ce îi pasă cuiva de asta? Îi întrebam pe copiii noștri dacă le pasă de asta. Nu le păsa. Nici nouă nu ne-a păsat”. Hawn a intervenit apoi pentru a-l lăuda pe scurt pe partenerul ei, adăugând: Nu, nu, nu: Kurt este extraordinar de strălucitor și creativ și colaborativ – nu în bucătărie. Dar, într-adevăr, este pur și simplu uimitor”.

De-a lungul anilor, cei doi și-au construit o viață împreună cu familiile lor mixte. Hawn a crescut doi copii, Oliver Hudson, în vârstă de 46 de ani, și Kate Hudson, în vârstă de 43 de ani, cu fostul soț Bill Hudson, în timp ce Russell îl împarte pe fiul său, Boston Russel, acum în vârstă de 43 de ani, cu fosta soție Season Hubley. În 1986, Russell și Hawn și-au întâmpinat propriul fiu, Wyatt.

Comentariile recente ale celor doi pentru Variety nu sunt prima dată când vorbesc despre relația lor și despre motivul pentru care nu s-au căsătorit. În timpul unui interviu în cadrul emisiunii Loose Women de la ITV, în 2015, Hawn a detaliat de ce nu a vrut să se căsătorească din nou, după divorțul de Hudson.